Local

Classificades per a la Copa de la Princesa

El Barça de voleibol femení ha aconseguit l’objectiu després de guanyar 1 a 3 al CV Esplugues

El Barça de voleibol femení ha aconseguit la victòria contra el CV Esplugues i d’aquesta manera ha assolit un dels objectius de la primera part de la temporada: la classificació per a la Copa de la Princesa d’Astúries que es disputarà del 12 al 14 de gener.

L'equip blaugrana va iniciar el duel amb fluïdesa en la rotació i amb ordre defensiu, fet que les situava amb un avantatge sòlid al marcador que no deixarien escapar. El primer set es va tancar amb un 16 a 25.

El segon set va ser una altra història, amb les locals traient l’orgull per empatar el partit, gràcies a un servei amb molta pressió i als 10 punts de l’exblaugrana Berta Guàrdia.

Amb empat al marcador, les blaugranes van reaccionar i ho van fer de la millor manera possible. Es van mostrar molt consistents durant els dos següents sets per endur-se el partit amb uns parcials de 17 a 25 i 16 a 25. Amb una actuació destacada d’Alba Koehler amb 11 punts i Natalia Matamoros amb 19.

La propera jornada ve farcida d’un esperat duel davant del CV Melilla, segon classificat, que visitarà el poliesportiu de la Marina el pròxim diumenge 17, a les 16 hores.