Local

Quins equips poden quedar segons de grup a la Champions?

A falta d’una jornada per disputar-se, ja comencen a intuir-se els possibles rivals dels vuitens de final

L’última jornada de la fase de grups de la Champions League ja és aquí. Amb el FC Barcelona tenint garantida la classificació per als vuitens de final i el primer lloc de grup assegurat de manera virtual, fem una ullada als equips que podrien acabar segons en els seus grups i, per tant, ser els possibles rivals dels blaugranes a la següent ronda de la màxima competició continental.

Els possibles rivals confirmats

Els dos rivals que ja estan assegurats com a segons de grup i que estaran dins del bombo de possibles rivals del Barça són el PSV, RB Leipzig, Inter, Copenhaguen i Nàpols classificats com a segons de grup matemàticament gràcies als seus resultats de la penúltima jornada de la Champions.

Entrades pels partits de Champions League ja disponibles
Vine a veure els partits de Champions League a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
COMPRA ARA

En el grup E, l'Atlètic de Madrid no podria enfrontar-se als blaugranes a la pròxima ronda per ser de la mateixa Lliga i es restaria un possible rival de la llista. Per tant, ens hem de fixar en el rival que rebrà a casa, la Lazio. Als de Simeone els hi val l’empat per passar com a primers, i si ho fan, els italians podrien ser els rivals dels de Xavi Hernández, però una derrota dels matalassers faria que passessin a vuitens com a segons i, per tant, no podrien enfrontar-se al Barça.

En l’últim grup possible, el grup F, el Borussia Dortmund és l’únic elenc que té assegurada la seva presència als vuitens de final de la Champions. Tot i això, encara no sap si ho farà com a primer o com a segon de grup. S’enfrontarà al PSG, que està contra les cordes i necessita la victòria per no dependre de l’altre partit del grup entre el Newcastle i el Milan. Així, els quatre membres podrien ser els rivals del Barça en el camí cap a Wembley. El sorteig, el proper dilluns 18.

 

Més notícies aquí