Local

Barça-Puerto Sagunto: torna Janc en l’últim partit de l’any al Palau

Els blaugranes tanquen dimarts (20.30h) la primera volta

El Barça tanca aquest dimarts (20.30h, Esport3 i LaLiga+) la primera volta de la Lliga Plenitude Asobal. Els blaugranes reben el Fertiberia Puerto Sagunto, en l’últim partit de l’any al Palau i com a prèvia de la Copa d’Espanya del cap de setmana. Això sí, els dos punts d’aquest dimarts són claus, atès que el Bidasoa Irun continua amb la seva persecució a només dos punts del conjunt català.

Per tancar l’any a casa amb un nou triomf, el Barça presentarà una novetat important. I és que l’extrem eslovè Blaz Janc ha rebut l’alta mèdica de la seva lumbàlgia i tornarà a formar part d’una convocatòria que comptarà també amb diversos joves del filial.

El Fertiberia Puerto Sagunto, recent ascendit, lluita per salvar la categoria en aquest retorn a la màxima divisió. L’equip dirigit per Antonio Malla va patir una derrota la passada jornada contra el Bidasoa (26-32) i fa tres jornades que no guanya. Tot i així, els valencians tenen les seves armes per a plantar cara al Palau.

De fet, el Fertiberia Puerto Sagunto compta amb el segon màxim golejador de la Lliga, Adrián Nolasco (80 gols), a només dues anotacions del blaugrana Melvyn Richardson. Una de les principals amenaces dels visitants, el pivot exblaugrana Artur Parera, es perdrà el partit per lesió.

Javi Rodríguez: "Hem de treure el partit de demà; ja pensarem després en el cap de setmana"

El pivot Javi Rodríguez és conscient de la importància del títol d’aquest cap de setmana, però avisa que el partit del Puerto Sagunto "s’ha de tirar endavant sí o sí".

"Després ja prepararem la Copa d’Espanya i pensarem a endur-nos el títol", destaca.

Més notícies aquí