Local

Els socis i sòcies del FC Barcelona poden regularitzar la titularitat i canviar el nom dels abonaments

Moratòria de dos mesos, fins al 12 de febrer del 2024. La gestió s’haurà de fer presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat l’obertura d’una moratòria de dos mesos de durada, de cara a la regularització de dades, per a tots aquells socis i sòcies amb abonament a l’Spotify Camp Nou que vulguin fer un canvi de titularitat. Els socis i sòcies que no han realitzat l’actualització de dades en el cens, que va finalitzar el 30 de novembre passat, també podran acollir-se a aquesta moratòria.

Requeriments per realitzar el tràmit

  • Cal ser soci o sòcia del FC Barcelona amb un mínim de dos anys d’antiguitat.
  • Cal demostrar que s’ha realitzat el pagament de l’abonament durant les darreres 3 temporades.
  • S’ha de pagar una temporada de l’import de l’abonament a fons perdut. 

Aquesta mesura va adreçada als socis i sòcies que disposen d’un abonament a l’Spotify Camp Nou del qual no són propietaris. És a dir, els que no tenen al seu nom l’abonament però el paguen anualment i ho poden demostrar de forma documental.

Amb aquesta moratòria es pretén regularitzar la nominalitat dels abonaments i facilitar el relleu generacional de cara al nou Spotify Camp Nou, a més d’aconseguir un cens de socis i sòcies més ajustat a la realitat. 

La gestió per al canvi de nom s’haurà de fer presencialment, a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, i cal demanar cita. La moratòria té una durada de dos mesos i finalitzarà el 12 de febrer del 2024.

Més notícies aquí