Local

Barça - Puerto Sagunto: Tanquen la primera volta amb contundència (41-24)

Els blaugranes han guanyat amb comoditat els valencians en l'últim partit de l'any al Palau Blaugrana

Després de proclamar-se campions d'hivern de la Lliga Asobal, el Barça ha tancat l'últim partit de l'any al Palau Blaugrana amb una altra gran victòria contra el Puerto Sagunto (41-24). Ara, els de Carlos Ortega tindran la Copa Asobal a l'horitzó i l'Europeu al gener. Per tant, la competició domèstica no tornarà fins al mes de febrer de l'any vinent.

No et perdis els propers partits d'Handbol al Palau
Viu el Barça d'Handbol en directe.
Compra Entrades

Inici igualat

El Barça ha sortit amb intensitat i Cikusa ja ha encetat el marcador en els primers 40 segons de partit. A l'altra porteria, Pérez de Vargas s'ha fet fort i en cinc minuts ja ha tingut cinc aturades, evitant així els intents del Puerto Sagunto. Tot i això, el conjunt valencià ha sortit valent i ha aguantat les primeres embranzides blaugranes (6-5, min. 10).

Posen la directa

La resistència dels visitants ha durat un quart d'hora, i a partir de la rapidesa blaugrana i les aturades del porter blaugrana, els de Carlos Ortega han posat la velocitat de creuer per eixamplar la diferència fins als quatre gols (10-6, min. 16). En els últims minuts de la primera part, el Barça ha continuat ampliant el marcador, amb el Puerto Sagunto sense opcions d'aturar els atacs barcelonistes i amb moltes pèrdues de pilota.

Així, s'ha trencat el partit i al descans els culers han marxat a vestidors 12 gols per sobre. Blaz Janc, que tornava a l'equip després de patir una lumbàlgia, ha sigut el màxim golejador de la primera part.

Mateix guió a la segona part

A la represa, tot i que el conjunt dirigit per Toni Malla ha sortit amb bona intenció i ha retallat un parell de gols la diferència en el marcador, el domini blaugrana ha continuat estant present sobre la pista del Palau Blaugrana. Emil Nielsen ha sortit sota pals a la porteria blaugrana en la segona part i el porter danès s'ha anat entonant amb el pas dels minuts.

El Barça ha aturat qualsevol intent de rebel·lia dels valencians i ha premut l'accelerador per aconseguir les màximes diferències. Especialment, de la mà de l'extrem Oriol Zarzuela, amb cinc gols i un gran encert en el llançament. Així, els de Carlos Ortega han volgut tancar l'últim partit de l'any i la primera volta al feu culer amb una gran victòria i han acabat emportant-se el triomf amb una diferència de 17 dianes.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 41
Puerto Sagunto, 24

Barça: Pérez de Vargas (1), Janc (5), D. Cikusa (5), J. Gallego (0), Carlsbogard (3), N'Guessan (2), Wanne (3) -set inicial- Pol Valera (2), Dika Mem (4), Aitor Ariño (2), Zarzuela (5), Langaro (4), Richardson (2), P. Cikusa (0), Javier Rodríguez (3), Emil Nielsen (0)

Puerto Sagunto: Dani Martínez (0), Jaume Pujol (5), Aron Diaz (3), Adrián Nolasco (2), Carlos Pueyo (1), Guillem Correro (2), David Lopez (1) -set inicial- Nil Montserrat (1), Lander Simon (0), David Garcia (2), Vicente Manuel Poveda (4), Javier Olivares (0), Diego Olba (3), Luka Krivokapic (0)

Parcials: 3-1, 6-5, 9-6, 11-8, 15-9, 22-10 // 24-12, 26-17, 31-20, 34-21, 38-22, 41-24

Àrbitres: Raul Escoda Pérez i Oriol Álvarez Boixaderas. Dos minuts: Carlos Pueyo (Puerto Sagunto)