Local

El FC Barcelona fa una recollida solidària de peluixos

Crida a l’afició a portar peluixos en els propers partits al Palau Blaugrana, l’Estadi Johan Cruyff i l’Estadi Olímpic, per entregar-los a projectes socials

Els petits gestos poden tenir resultats molt poderosos. Aquesta és l’essència de la campanya impulsada pel FC Barcelona ara que s’apropa Nadal, que té com a objectiu fer una gran recollida de peluixos per repartir entre els infants més vulnerables de casa nostra.

Per fer-ho realitat, el Club fa una crida a l’afició perquè porti aquests ninos a tres partits que es jugaran a les instal·lacions del Club pròximament. Exactament, el 17 de desembre al Palau Blaugrana (Barça – Baskonia), el 20 a l’Estadi Olímpic (Barça – Almeria), i el 21 a l’Estadi Johan Cruyff (Barça – Rosengård Women).

Vols venir al FC Barcelona vs Rosengård Women a la Women's Champions League?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

Tant al Palau com al Johan Cruyff la recollida es farà mitjançant una pluja de peluixos al terreny de joc, mentre que a Montjuïc hi haurà diversos punts per depositar-los.

Vols venir al FC Barcelona vs UD Almería?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Cal que siguin peluixos nous (no reutilitzats), que tinguin una mida màxima de 30x30 centímetres, que no portin piles integrades i siguin de caràcter no sexista. Tots els ninos que es recullin s’entregaran a la Creu Roja i a la campanya ‘Cap nen sense joguina’, de SER Catalunya.

Vols venir al FC Barcelona vs Baskonia?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

 

Més notícies aquí