Local

Forte dei Marmi – Barça: Dos de dos a la Champions (1-3)

Els blaugrana guanyen en el seu primer desplaçament europeu i tanquen el 2023 de la millor manera possible

El Barça acomiada l’any amb una gran victòria a la Champions, a la complicada pista del Forte dei Marmi italià (1-3). Els d’Edu Castro arribaven a l’últim duel del 2023 amb el clar objectiu de replicar tot allò que han fet durant la Lliga, on porten 11 victòries i un empat en 12 jornades, i buscant la segona victòria en dues jornades a Europa, i així ho han fet.

D’aquesta forma, els blaugrana començaran l’any vinent amb el bon regust de boca que deixa guanyar en una pista on, sense anar més lluny, la temporada anterior hi havien empatat. Aquesta, en canvi, han estat capaços de vèncer el colíder de la lliga italiana, en el primer desplaçament de la temporada a la Champions i on sumen els sis punts que hi ha hagut en joc. Difícil imaginar un context millor.

El duel a Itàlia ha arrencat amb un clar domini blaugrana. Ignacio Alabart ha fregat el primer només començar i, poc després, Marc Grau ha gaudit de dues bones ocasions -una al pal- per fer el primer. Finalment, Pau Bargalló ha obert la llauna al minut 8, resultat amb el qual s’arribaria a la mitja part.

A la segona part Joao Rodrigues ha fet el 0-2 de penal després d’un intens intercanvi d’ocasions a la represa. A un minut del final, els locals han retallat distàncies però una nova diana de Pau Bargalló ha sentenciat el duel en els instants finals.

LA FITXA

FORTE DEI MARMI, 1

BARÇA, 3

Forte dei Marmi: Riccardo Gnata, Ambrosio, Joan Galbas, Francesco Compagno, Francisco Ipiñazar -cinc inicial- Pedro Gil, Cinquini, Francesco Rossi, Enric Torner.

Barça: Carles Grau, Sergi Panadero, Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera -cinc inicial- Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau, Joao Rodrigues.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min 8). 0-2, Joao Rodrigues (min 35). 1-2, Ambrosio (min 48). 1-3, Pau Bargalló (min 50).

Àrbitres: Pedro Figueiredo, Silvia Coelho. Blava al local Francesco Compagno. Faltes: 6-6