Local

Jonatan Giráldez deixarà la banqueta del Barça a final de temporada

El tècnic blaugrana abandonarà el Club després de tres temporades al capdavant de l’equip

Jonatan Giráldez deixarà de ser l'entrenador del Barça femení al final de la present temporada. El tècnic ha anunciat en roda de premsa que no continuarà al capdavant de l'equip i posa així punt final a tres temporades plenes d'història i èxits.

Giráldez va arribar al Club de la mà de Lluís Cortés a les categories inferiors. Al cap d'uns anys, van aterrar al primer equip el 2019. Com a tècnic assistent, va guanyar Lliga i Copa i es va aconseguir arribar a la primera final europea. Posteriorment, el 2021, es va conquistar el triplet amb la Lliga, la Champions i la Copa del Rei, convertint-se en la millor temporada de la història del Barça femení.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

El 2 de juliol de 2021, Giráldez va prendre les regnes com a primer entrenador de l'equip. En la seva primera temporada, aconsegueix la Lliga, la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya, a més de ser finalista de la Champions. En la segona temporada, la 2022/23, es guanya la Lliga, la Champions i la Supercopa d'Espanya en una altre any exitós de les blaugranes.

Les paraules de Jonatan Giráldez

Giráldez, tot i que ha reconegut que tenia la renovació encarrilada amb el Barça fins al 2026, ha decidit finalment fer un canvi d'aires. "Vaig comunicar al Club que tenia la intenció de no renovar el contracte i volia que tinguessin el temps suficient per organitzar-se i per buscar el millor futur possible. El passat divendres els hi vaig comunicar a les jugadores i al staff la situació. Volia explicar les raons de la decisió”.

“Tinc una relació magnífica amb les jugadores i el staff, i amb totes les persones del Club. Estic molt content d’estar aquí, per l’afició i per l’aspiració que tenim cada temporada. Considero que sóc un privilegiat i un afortunat d’estar aquí”.

“Vull donar les gràcies, en primer lloc, al president, perquè volia que renovés. També als membres de la junta directiva, a Xavi Puig, pel seguiment de cada setmana i per recolzar-nos en totes les nostres decisions, a Markel Zubizarreta, perquè és la raó per la qual estic aquí, a Xavi Budó, per haver respectat sempre les decisions, i a Marc Vivés”.

Per acabar la roda de premsa, Giráldez ha assegurat que el millor record encara està per arribar aquesta temporada: "Espero que aquests mesos que queden siguin els millors. Volem guanyar tots els títols. Per ara, el millor moment és la final de Champions. Vuit dies abans havia estat pare i vam remuntar a Eindhoven. Va ser el moment més especial de la meva vida".

Més notícies aquí