Local

Mariona, Paralluelo i Walsh reuneixen centenars de fans a la Barça Store de Passeig de Gràcia

Espectacular rebuda de l’afició al ‘Meet&Greet’ protagonitzat per les tres jugadores aquest dimarts, una cita que ha comptat amb sessió de signatures i fotografies

Per segon any consecutiu a les portes del Nadal, centenars de culers han tingut l’oportunitat de conèixer en persona algunes de les jugadores del primer equip femení, en aquesta ocasió Mariona Caldentey, Keira Walsh i Salma Paralluelo. El Meet&Greet s’ha celebrat aquesta tarda a la Barça Store de Passeig de Gràcia, situada al número 15 de l’avinguda, amb una espectacular acollida per part dels i les culers, que han gaudit de les seves ídols a l’entrada i a l’interior de la botiga.  

Les tres jugadores han rebut una càlida acollida per part de tots aquells seguidors que s’han apropat a la botiga de Passeig de Gràcia i elles han signat autògrafs, han xerrat i s’han fet fotografies amb els aficionats i aficionades presents.

Durant la trobada, Mariona, Paralluelo i Walsh i Salma també han realitzat una sessió de fotos lluint peces exclusives de la col·lecció de joies del projecte ‘Memorabilia’ del FC Barcelona.

Es tracta d’una sèrie de peces úniques, que contenen diamants extrets de la gespa de l’antic Spotify Camp Nou i que estan disponibles en exclusiva a les Barça Store i al web www.store.fcbarcelona.com  

La cita ha tingut lloc dos dies abans que l’equip femení disputi el seu últim partit d'aquest any 2023 a l’Estadi Johan Cruyff, que l’enfrontarà al Rosengard Women en la Jornada 4 de la UEFA Women’s Champions League, el dijous dia 21 de desembre a les 21 h. Aquest partit, que ja és ‘sold out’, oferirà a l’afició un espectacle nadalenc amb ambientació i activitats pròpies d’aquestes dates per a tota la família.

Col·lecció de diamants i joies del projecte Memorabilia

La col·lecció de diamants i joies ‘Ple d’Història. Ple de Futur’ de Memorabilia forma part d’un projecte del FC Barcelona que va néixer fa uns mesos amb la missió d’esdevenir una iniciativa d’economia circular, a través de la qual donar una segona vida a seients, gespa i altres elements de l’antic Spotify Camp Nou. I que els i les culers, així, puguin mantenir viu i present el record de l’Estadi a través de diversos objectes extrets del mateix Estadi.

Per primera vegada a la història blaugrana, es pot adquirir una col·lecció de diamants ètics i sostenibles que neixen del carboni de la gespa de l’últim partit de la temporada passada disputat davant del RCD Mallorca, el 28 de maig del 2023. 

Aquests diamants s’obtenen del carboni de la gespa i es preparen per a la seva cristal·lització fent ús d’alta tecnologia juntament amb energia renovable que permet crear peces totalment sostenibles i amb impacte mediambiental 0. Especialistes donen forma a cadascun dels diamants en brut per obtenir-ne peces úniques i excel·lents. Tots venen acompanyats d’un certificat d’autenticitat que detalla l’origen del carboni, les característiques del diamant i la certificació de la sèrie. 

Entre els productes que es poden adquirir destaquen diamants d’un quirat, de 0,50 quirats, insígnies de 0,10 quirats, i polseres i collarets amb diamants extrets de la gespa de l’Spotify Camp Nou.

 

Més notícies aquí