Local

El Barça ja és a Dallas

L'equip de Xavi Hernández va agafar l'avió un cop finalitzat el partit contra l'Almeria i, després d'unes 11 hores de vol, ha aterrat a la ciutat de Texas

El FC Barcelona ja ha aterrat a Dallas. L'equip de Xavi Hernández jugarà la matinada del dijous al divendres (3 h de Barcelona) un amistós contra el Club Amèrica mexicà, al Cotton Bowl Stadium, que servirà per acomiadar el 2023. 

Aconsegueix la teva entrada pel duel entre el Club América i el FC Barcelona!
Ja pots aconseguir un seient per a l'amistós que tindrà lloc al Cotton Bowl Stadium
AGAFA LA TEVA ENTRADA!

L'equip blaugrana ha aterrat a la ciutat de Texas cap a les 12.30 hores del migdia hora de Barcelona (5.30 h del matí de Dallas), amb tota l'expedició convocada. Ho ha fet després del triomf contra l'Almeria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb un gol de Raphinha i un doblet de Sergi Roberto, que permet als culers afrontar l'aturada del Nadal amb tres punts més al sarró. 

Després d'unes 11 hores de vol, allà els ha rebut un grup d'aficionats culers, que han volgut saludar els seus ídols. Sense pluja, i amb 14 graus de temperatura, l'equip s'ha dirigit fins a l'hotel per descansar. 

Els convocats, que van sortir directament des de l'Estadi Olímpic cap a l'aeroport aproximadament a les 23 hores, van ser anunciats després de l'enfrontament de Lliga. En total, han viatjat als Estats Units 27 blaugranes: João Cancelo, Balde, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Alarcón, M. Casadó, Kochen, Fermín, Cubarsí, Unai, Marc Guiu, H. Fort, Gerard Martín, ⁠Mikayil, Mbacke i ⁠Pau Prim.

A banda dels lesionats Pedri, Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso i Iñigo Martínez, Ronald Araujo tampoc no ha viatjat perquè aquests dies té visita per fer seguiment del cop a la mandíbula que l'obliga a jugar amb màscara.

Aquest partit servirà perquè el FC Barcelona torni a retrobar-se amb l’afició de Dallas pocs mesos després de la seva darrera visita, el mes de juliol passat, amb motiu de la Gira pels Estats Units, en què els blaugranes van enfrontar-se i derrotar per 0-3 el Reial Madrid a l’AT&T Stadium.

 

El rival aquest cop serà el Club Amèrica, que s'acaba de proclamar campió del Torneo Apertura 2023 de la Liga MX després de vèncer el Tigres (4-1). El migcampista i exjugador del Barça Jonathan dos Santos és un dels pilars de l'equip. "És una excel·lent persona i tinc una gran relació amb ell", va recordar Xavi Hernández en la roda de premsa postpartit contra l'Almeria, preguntat pel partit a Dallas, que estarà arbitrat per l'estatunidenc Elton Garcia.

A més, va explicar: "De fet, vaig voler fitxar Dos Santos per a l'Al Sadd. Crec que no va triomfar al Barça perquè en aquell equip del 2010 hi havia molta qualitat i molta competència. Però clarament té molt de nivell".

 

Més notícies aquí