Local

Comença la segona volta amb un Barça-Xota

S’espera una gran entrada al Palau en un horari favorable per a les famílies (dss, 18h, Tdp i Esport3)

Últim partit de l’any al Palau contra Xota, i també darrer partit a casa abans de l’aturada per la Copa Amèrica. El següent ja no serà fins al febrer. Es juga dissabte a les 18h i en plenes festes, un horari molt favorable per a les famílies, i s’espera la millor entrada de la temporada al Palau. I amb l’al·licient afegit que Pito estrena renovació per tres temporades més.

“Ara comença la part bona de la competició, s’apropa l’hora de la veritat i cada partit és decisiu. Volem començar amb bon peu a casa la segona volta i arribar bé a la Supercopa i a l’hora que ens juguem els títols”, diu Pito.

Matheus i Feixas, novetats

Velasco només ha tingut una sessió d’entrenament al complet per preparar el partit després de l’aturada per seleccions i recupera a Matheus i Feixas per enfrontar-se al Xota.

En total hi ha 8 jugadors disponibles del primer equip: els ja mencionats Matheus i Feixas, i els internacionals Dídac, Antonio, Erick, André Coelho, Pito i Dyego. La resta seran jugadors del filial, que juga aquest divendres a les 20:30h a casa contra O Parrulo. Després, Velasco completarà la convocatòria per al partit contra el Xota.

El Barça-Xota serà aquest dissabte dia 23/12 a les 18h i s’oferirà en directe per Tdp i Esport3.

Més notícies aquí