Local

El Barça femení tornarà als entrenaments el 28 de desembre

Després d'uns dies de descans, la tornada a la feina de les Campiones d'Europa servirà per preparar el primer partit de l'any, el 6 de gener

Després de golejar per 7-0 el Rosengård a la Champions, el Barça femení ja gaudeix, des d'aquest mateix divendres 22 de desembre, d'unes més que merescudes vacances. L'últim partit de l'any va servir com a cirereta d'un pastís molt dolç, el del 2023, on tothom recordarà el títol de Champions conquerit al final de la temporada passada, però que si obrim una mica més el focus, hi ha moltes dades per exemplificar el que fa l'equip, setmana rere setmana.

Amb pràcticament mitja temporada disputada, el Barça femení és l'únic equip d'Europa que ha guanyat tots els partits de lliga (12) i també de la Champions (4). A més, és també l'equip del continent amb més gols a favor en la seva lliga (50) i el que menys n'ha rebut (2). Però és que també ho és a la Champions, amb 21 gols a favor i només un en contra. L'excel·lència absoluta.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

El llistó no pot estar més alt, però les blaugrana volen que el 2024 sigui encara millor, i per a fer--ho, tornaran als entrenaments poc abans de concloure el 2023, concretament, el 28 de desembre, amb una sessió d'entrenament, mentre que l'endemà, el 29, es durà a terme una doble sessió. El dia 30 tindrà lloc un entrenament més, abans de gaudir de dos dies de festa, el 31 de desembre i l'1 de gener.

Ja al 2024, a partir del dia 2 de gener, les de Jonatan Giráldez començaran a preparar el primer partit del 2024, que serà el derbi català contra el Levante Las Planas que tindrà lloc el dia de Reis, 06/01, a l'Estadi Johan Cruyff a partir de les 18.30h de la tarda.

Més notícies aquí