Local

El primer equip tornarà als entrenaments el 29 de desembre

Després d’uns dies de descans, els blaugrana prepararan un inici de 2024 molt exigent, amb tres partits de tres competicions diferents en només una setmana

Un cop disputat l’amistós a Dallas contra el Club América, el FC Barcelona gaudirà d’uns dies de descans per les vacances nadalenques, que s’acabaran amb el retorn als entrenaments previst per a la tarda del 29 de desembre.

2024 comença a les Canàries...

Quan l’equip dirigit per Xavi Hernández torni a la feina tindrà fins a una setmana per preparar el primer partit de l’any, un Las Palmas-Barça que es disputarà el dijous dia 4 de gener al Estadio Gran Canaria.

... i 2023 acaba amb un entrenament de portes obertes

No serà la primera oportunitat de veure els culers en acció, perquè el dia 30 de desembre tots aquells que ho desitgin podran adquirir la seva entrada per veure l’entrenament de portes obertes que tindrà lloc a l’Estadi Johan Cruyff, en un esdeveniment promogut per la Fundació FC Barcelona.

Inici atapeït 

Servirà, aquest entrenament, per escalfar motors de cara a un començament d’any de màxima exigència, amb tres partits en una setmana, i de tres competicions diferents. El dia 4, el mencionat desplaçament a Las Palmas en Lliga. El 7, partit a Barbastro corresponent a la Copa del Rei; i el dia 11, semifinals de la Supercopa d’Espanya, a l’Aràbia Saudita, contra Osasuna, amb la possibilitat de jugar la final el dia 14.

Més notícies aquí