Local

Barça CBS - Casademont Saragossa: A trencar la mala ratxa al Palau!

Les culers tornen al Palau Blaugrana una temporada més amb la intenció de recuperar el camí de la victòria

El Barça CBS torna al Palau Blaugrana! Les d'Isaac Fernández reben aquest dissabte la visita del Casademont Saragossa (17.30h, Teledeporte i Esport3) en el partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga F Endesa. Les blaugranes es troben a la 14a posició de la competició domèstica i intentaran remuntar el vol amb una victòria contra les segones classificades.

L’equip blaugrana ha realitzat aquest divendres l’última sessió preparatòria al Palau, amb la presència de la nova incorporació Paula Estebas. El tècnic Isaac Fernández ha destacat que “és un partit molt complicat” perquè les rivals “estan jugant molt bé”. “Nosaltres necessitem guanyar partits però primer hem de recuperar bones sensacions”. “Han sigut setmanes dures amb poca gent per entrenar i la Paula ens pot donar molta energia i ens fa, com a mínim, arribar al partit amb sensacions d’haver treballat bé abans del partit”.

Aquest serà el darrer partit d’un 2023 històric pel Barça CBS, arribant a la Copa i a les semifinals del play-off en el debut a la Lliga. “Ha sigut un 2023 boníssim per com va acabar la darrera temporada”. “Aquests final d’any no és el que més ens agrada però ara ens toca remar tots junts per sortir de la part baixa”. “Acabar l’any jugant al Palau ens ha de donar un plus d’energia per l’ambient que es viu”.

La capitana Anna Cruz també ha subratllat que “intentarem fer un bon partit contra un Saragossa que està jugant a un gran nivell, però ens hem de centrar en nosaltres mateixes i jugar bé davant la nostra afició”. “Aquesta temporada està sent molt difícil però esperem que l’arribada de la Paula permeti sumar a l’equip per sortir de la part baixa de la classificació”.

Les entrades per aquest partit continuen a la venda i a un preu molt popular (entre només 6 i 12 euros), amb l'objectiu d'omplir el Palau Blaugrana i animar a les d'Isaac Fernández. A més, els socis i les sòcies del Barça poden adquirir una entrada gratuïta per aquest partit, amb l’oportunitat d’obtenir cinc entrades més a meitat de preu (opció vàlida a les taquilles del Palau).

El tercer partit al Palau del Barça CBS

El partit contra les saragossanes serà el tercer duel del Barça CBS al feu barcelonista. El primer es va produir el curs 2021/22, la temporada de l'ascens, amb 3.958 espectadors contra l'Alcobendas. El segon, i fins ara l'últim, va ser el curs passat, en el retorn a la màxima categoria del bàsquet espanyol femení, amb 4.550 aficionats presents a les graderies del Palau Blaugrana contra el València.

Més notícies aquí