Local

Un mínim de sis partits en un gener trepidant

Partits de Lliga, Copa i Supercopa en un primer mes del 2024 més que exigent

El Barça afronta un 2024 amb moltes il·lusions. Emprèn el seu camí a la Copa del Rei, vol revalidar la Supercopa d’Espanya de l’any passat i es vol mantenir a la terna pel títol de Lliga. Tot, en un gener carregat de reptes.

Las Palmas – Barça (Lliga)

El conjunt culer es desplaçarà el 4 de gener a les Illes Canàries per a fer front a una de les revelacions d’aquesta Lliga. La Unión Deportiva Las Palmas dirigida per l’extècnic blaugrana, García Pimienta, és una de les grans sensacions al campionat domèstic. Novè a la classificació, lluita per entrar a competicions europees.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Barbastro – Barça (Copa del Rei)

L’inici a la competició del KO per part de l’equip blaugrana començarà en terres aragoneses el 7 de gener. El Barbastro va eliminar l’Almeria per poder disputar els setzens de final de la competició. En cas de sortir victoriós del Campo Municipal de Deportes, el Barça disputaria els vuitens de final el 17 de gener.

Barça – Osasuna (Supercopa d’Espanya)

Els jugadors dirigits per Xavi Hernández posaran en marxa la revàlida del títol a Aràbia contra l’equip navarrès el dijous 11 de gener. El campió de Lliga contra el sotscampió de la passada Copa del Rei. Si el combinat català derrota l’Osasuna, disputarà la gran final el diumenge 14 contra el vencedor de l’encreuament entre Reial Madrid i Atlètic de Madrid, que s’enfronten el dimecres 10 en la primera semifinal.

 

Betis – Barça (Lliga)

Després del doble periple coper, el Barça disputarà el segon partit de Lliga del 2024 contra el Betis al Benito Villamarín. El conjunt sevillà, actualment a zona europea, vol seguir creixent de la mà de Pellegrini i poder competir per les places de zona Champions o Europa League.

Barça – Vila-real (Lliga)

Primer partit del conjunt català a casa. L’Estadi Olímpic Lluís Companys rebrà el quadre valencià que, amb Marcelino, espera retrobar el seu estil de joc. El partit tindrà lloc el 28 de gener i el Barça vol batre per segon cop aquest curs el ‘Submarí groc’, després de la victòria per 3-4 a l’Estadi de la Ceràmica.

Barça – Osasuna (Lliga)

Pocs dies després, en una jornada intersetmanal, tindrà lloc la revenja de la semifinal de la Supercopa d’Espanya. Serà el segon partit consecutiu com a local del Barça aquest 2024. En l’enfrontament de la primera volta a la Lliga, el Barça va sortir victoriós per 1-2.

Més notícies aquí