Local

El Barça CBS es reforça amb l’arribada de la base Paula Estebas

La base nascuda a Logronyo arriba al conjunt blaugrana amb “molta il·lusió per aportar experiència i energia a l’equip”

El Barça CBS i Paula Estebas han arribat a un acord per a la incorporació de la jugadora fins al final d’aquesta temporada. La base, nascuda a Logronyo, arriba a Barcelona amb 30 anys d’edat i molta experiència a la Lliga Endesa amb el Campus Promete (2011-18 i 2019-22) i amb l’Estudiantes i l’Euskotren el curs 2022/23.

“Afronto aquest repta amb molta il·lusió, ganes d’entrenar, jugar i aportar la meva experiència a la Lliga”, afirma Estebas, afegint que “intentaré aportar tot el que pugui i transmetre la meva energia positiva”. La base es descriu com “una jugadora bastant intensa i m’agrada córrer i jugar en transició”.

Estebas ja s’ha entrenat amb les noves companyes i Isaac Fernández ja podrà comptar amb ell pel partit d’aquest dissabte (17.30 hores) al Palau Blaugrana contra el Casademont Zaragoza. “És un partit molt important perquè es preveu que vingui molta gent a veure’ns i espero que sigui un punt d’inflexió després de la mala sort que està tenint l’equip a nivell de lesions”. “Espero que el canvi d’any ens faci anar a millor”.

“S’està fent un esforç per reforçar l’equip i millorar el dia a dia de la plantilla”

Nuria Martínez

La directora esportiva Núria Martínez s’ha mostrat molt satisfeta de l’arribada de la Paula Estebas: “És una jugadora amb molta experiència que ens donarà estabilitat en la posició de base, donant ritme de partit i d’anotació”. Martínez destaca que, degut a “la complexa situació actual de l’equip per les lesions, hem hagut de reforçar de manera urgent la posició de base i escolta”.

“Dins les limitacions pressupostàries, s’està fent un esforç econòmic per reforçar l’equip i millor el rendiment d’una plantilla que necessita treballar amb normalitat i que té molt marge per créixer”. El dia a dia de les últimes setmanes ha estat molt difícil de gestionar per les lesions sorgides i la manca d’efectius en els entrenaments. “La plantilla inicial era curta i hem de fer autocrítica, però les lesions ens han impedit tenir continuïtat en els entrenaments”, conclou Núria Martínez, afirmat que s’està “buscant un altre reforç”.

L’arribada d’Estebas és un nou moviment amb el curs 23/24 en marxa, després de les sortides de Julia Dropp i de Destiny Harden, substituïdes per Roselis Silva (lesionada al genoll esquerre i amb necessitat d’intervenció quirúrgica) i Angie Bjorklund (també lesionada i finalitzant seu vincle amb el Barça CBS per tractar els seus problemes físics al genoll seguint els protocols dels seus doctors).

Més notícies aquí