Local

Les cinc dates assenyalades del 2024

Prepara l'agenda i apunta els dies més important que cal recordar si o si de cara a aquest nou 2024 en clau culer

Benvingut, 2024! Arrenca un any ple de reptes per als blaugranes. El combinat barceloní ja té ben apuntades a l'agenda les dates més rellevants del calendari futbolístic de l'any entrant. Entre les més importants destaquen 3 títols com la Supercopa d'Espanya, la Copa del Rei i la Champions, un clàssic al Santiago Bernabeu i l'Eurocopa de l'estiu vinent.

Supercopa d'Espanya

Els culers poden aconseguir el primer trofeu de l'any ben aviat. I és que el dijous 11 de gener arrenca la Supercopa d'Espanya. Els homes de Xavi hauran de superar a l'Osasuna (20.00 hores) en les semifinals si volen disputar la final el diumenge 14 de gener. El rival sortirà de l'altra eliminatòria que enfronta el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. Aquesta competició es jugarà íntegrament a l'Aràbia Saudita.

Final de la Copa del Rei

La següent oportunitat d'alçar-se amb un títol, arribarà al mes d'abril. L'estadi de la Cartuja tornarà a acollir la Final de la Copa del Rei el pròxim 6 d'abril. Abans, però els blaugranes hauran de superar diverses eliminatòries, la primera la dels setzens de final contra el Barbastro. En la primera setmana del 2024, els culers comencen la competició del KO al camp dels aragonesos el diumenge 7 de gener a les 21.00 hores.

El Clàssic

En la Lliga, els blaugranes continuaran la seva pròpia cursa de fons. Ara bé, el recorregut té alguns reptes més excitants que altres. Mentre a la primera volta, el 28 d'octubre el Barça va rebre el Real Madrid a l'Estadi Olímpic, en aquest 2024 seran els culers qui viatjaran a la capital per disputar un dels duels més emocionants de l'any. El mes d'abril acollirà un Clàssic que pot ser transcendental per començar a esclarir qui serà el campió de Lliga 23/24. Amb l'horari encara per confirmar, el matx està planificat pel diumenge 21 d'abril.

Final Champions

A la meitat del 2024, els blaugranes intentaran arribar a una altra final. Una final d'una competició molt desitjada: la Champions. Després de superar la fase de grups després de dos anys sense fer-ho, el FC Barcelona té un gran repte: superar els vuitens de final. Per fer-ho haurà de vèncer a tot un campió de la Serie A, el Nàpols. El primer enfrontament serà a la ciutat italiana el 21 de febrer a les 21.00 hores i la tornada es disputarà a l'Estadi Olímpic el pròxim 12 de març a la mateixa hora.

Vols venir al FC Barcelona vs Napoli?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

 

L'Eurocopa 2024

L'any 2024 estarà marcat en clau futbolística per la celebració de l'Eurocopa. Una competició que se celebrarà a Alemanya durant l'estiu de l'any entrant. Amb una durada d'un mes aproximadament, el torneig donarà el tret de sortida el 14 de juny i la final serà el 14 de juliol en l'Olympiastadion de Berlín. Amb el quadre actual de països classificats la presencia blaugrana en aquesta competició de seleccions està pràcticament assegurada i, per tant, lluitaran per endur-se el màxim torneig europeu de seleccions.

Més notícies aquí