Local

Barça Atlètic - Unionistas Salamanca: Comencen el 2024 amb derrota (0-2)

Els jugadors del filial s'han vist superats per un Unionistas molt efectiu amb el joc aeri, d'on han provingut els dos gols

El Barça Atlètic comença l'any amb una dura derrota. El combinat culer ha caigut contra un Unionistas (0-2) que, amb dues jugades aïllades, ha aconseguit tombar el filial blaugrana. Slavy i Álvaro Gómez han estat els botxins del conjunt català, que ha vist també com Ángel Alarcón abandonava el terreny de joc per una lesió al minut 69 i Mbacke feia el mateix al temps afegit.

Els lleonesos s'avancen al marcador

Els jugadors dirigits per Rafa Márquez han iniciat el partit amb moltes ganes d'atacar els visitants, però una sòlida defensa dels salmantins ha evitat qualsevol envestida dels catalans. Cuéllar, abans d'arribar al minut 10, ha estat qui més s'ha apropat a la porteria defensada per Cacharrón, tot i que el porter de Lugo s'ha fet gegant sota pals. Qui no ha perdonat ha estat el davanter bulgaroespanyol Slavy. El '9' d'Unionistas, al minut 11, ha sabut avançar-se a la defensa culer i, mitjançant un córner centrat per Planas, ha rematat a plaer a la porteria blaugrana. Vidal ha intentat aturar el remat, però aquest ha estat massa potent i ha acabat en gol.

El Barça Atlètic ha intentat apropar-se més a la porteria del conjunt de Castella i Lleó, però els futbolistes de Dani Ponz han continuat mostrant-se molt rígids defensivament i han deixat en orris qualsevol intent d'igualar el marcador per part dels jugadors barcelonins.

Triple cop dur

Ambdós equips han mantingut els mateixos plantejaments a la represa del partit. El filial blaugrana, tanmateix, ha augmentat la intensitat i ha anat tancant més el combinat que avui vestia de groc, que ha hagut de recórrer a algunes faltes per allunyar els joves jugadors del Barça; Giménez i Adri Gómez han estat sancionats arran de dues dures accions. La nota més negativa del partit l'ha donat Ángel Alarcón, un dels més destacats durant la segona meitat, que al minut 67, després d'un esprint a la banda, ha hagut d'abandonar el camp per una lesió. Álvaro Gómez, que havia entrat per Alfred Planas, amb un remat de cap ha col·locat el definitiu 0-2 al marcador al minut 82. Mbacke, per desgràcia, ha acabat també el partit fora de la gespa per unes molèsties als segons finals del matx.

FITXA TÈCNICA

Barça Atlètic, 0.
Unionistas Salamanca, 2.

Barça: Marc Vidal, Joan Anaya (Sergi Domínguez, min 81), Mbacke Fall, Mikayil Faye, Gerard Martín, Moha Moukhliss (Diego Percan, min 62), Marc Casadó (Pau Prim, min 62), Aleix Garrido, Ángel Alarcón (Dani Rodríguez, min 69), Pau Víctor, Jaume Cuéllar (Noah Darvich, min 81).

Unionistas Salamanca: Pablo Cacharrón, Carlos Giménez, Ramiro, Erik Ruiz, Jon Rojo (Sergio Camus, min 88), Alfred Planas (Álvaro Gómez, min 64), Jordi Tur, Adri Gómez, Jorge Rastrojo (Pablo López, min 78), Mario Losada (Ekaitz Jiménez, min 78), Slavy (Juan Serrano, min 64).

Gols: 0-1, Slavy (min 11); 0-2, Álvaro Gómez (min 82).

Àrbitres: Armando Ramo, Samuel Sanz, David Serrano i Alfredo Ramo. Targeta groga: Pau Víctor (min 39), Carlos Giménez (min 52), Adri Gómez (min 64), Mikayil Faye (min 86) i Juan Serrano (min 86).