Local

El dia de Reis més culer amb el Barça Femení - FC Llevant Les Planes

Tradicions catalanes com el clàssic Tortell de Reis i el lliurament de regals animaran aquesta Jornada 13 de la Liga F

El proper dissabte 6 de gener a les 18.30 h l’Estadi Johan Cruyff acollirà la Jornada 13 de la Lliga F, on el Barça Femení s’enfrontarà al FC Llevant Les Planes femení. Una vetllada molt especial a casa, on l’afició blaugrana tindrà l’oportunitat de seguir celebrant el Nadal, aquest cop gaudint del dia de Reis més culer.

Aquest partit, que serà el primer de l’any per a les jugadores de Giráldez, comptarà amb un seguit de sorpreses relacionades amb les tradicions dels Reis d’Orient com el clàssic Tortell de Reis i regals, a més a més de jocs per als i les assistents.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

Tortell de Reis als primers 250 aficionats o aficionades

La sobretaula del dia de Reis aquest any es fa a l’Estadi Johan Cruyff, i és que els primers 250 aficionats o aficionades a arribar seran obsequiats amb una porció del Tortell de Reis. A més a més, cinc d’aquestes porcions comptaran amb premi que, com de costum, serà un Rei Mag. Però no qualsevol Rei, sinó un Rei Mag blaugrana. Els afortunats o afortunades hauran d’estar ben atents a la mitja part, en què se’ls farà lliurament d’aquestes cinc caixes de regal que arriben de la mà de GLS, partner logístic oficial del Barça Femení.

Música, jocs i premis especials de Reis

La tarda estarà amenitzada a ritme de música de la DJ, i tant durant la prèvia del partit com durant la mitja part es faran jocs al videomarcador. Important quedar-se al final del partit, moment en què es repartiran més regals. Per una banda, les jugadores blaugrana repartiran entre els infants cinc caixes regal més proporcionades per GLS i de l’altra, en una iniciativa de la Lliga F, les futbolistes d’ambdós equips faran lliurament de 50 pilotes grogues de la competició entre el públic assistent.

 

Més notícies aquí