Local

Duel europeu d’alçada amb el liderat en joc

(20.00 hores, La Xarxa+) Els blaugranes buscaran la victòria davant d'un OC Barcelos que tampoc ha perdut cap partit a la WSE Champions League

El liderat en joc. Un duel d’alçada entre el Barça i l’OC Barcelos portuguès. Els dos conjunts amb sis punts després de dues jornades de WSE Champions League. Aquest dijous, el Palau Blaugrana serà testimoni del segon partit de l’any 2024 a casa pels d’Edu Castro. El primer va acabar amb victòria contra el CH Mataró per 7 a 2. En aquest segon duel de l’any, els blaugranes buscaran sumar la victòria i, de pas, assolir el liderat en solitari amb l’ajuda de l’afició (20.00 hores, La Xarxa+). Edu Castro considera que “hem de ser més seriosos que mai. Saber jugar cada moment del partit, hi haurà diferents fases i hem de començar molt bé” mentre que Sergi Panadero anima a la gent a venir al Palau perquè “segur que es veurà un bon espectacle”.

Un rival de màxima dificultat

L’OC Barcelos i el Barça es tornen a veure les cares després del partit de quarts de final de l’edició de la temporada passada i que va acabar amb victòria blaugrana per 5 a 3. El conjunt portuguès arriba al Palau com a cinquè classificat de la lliga portuguesa, una de les competicions més disputades del continent. El conjunt entrenat per Paulo Freitas, compta amb una plantilla que combina joventut i experiència a parts iguals i amb jugadors perillosos com els portuguesos Miguel Vieira ‘Vieirinha’, Álvaro Morais ‘Alvarinho’ i Miguel Rocha o l’argentí Danilo Rampulla com a jugadors destacats. El tècnic blaugrana visualitza un enfrontament de màxima igualtat: “Estem empatats. Hem jugat contra els mateixos rivals, hem guanyat als mateixos dos equips en els respectius partits. Sabem que és un rival duríssim, no només perquè ho estan fent bé a la lliga portuguesa, també pel precedent de la temporada passada contra ells. Serà un partidàs!”. En la mateixa línia, el capità del Barça afegeix que “tenim ganes de mesurar les nostres forces contra ells. No serà fàcil però amb l'ajuda de l'afició hem de tirar el partit endavant”.

 

 

Els blaugranes, a punt

Els blaugranes s’han entrenat amb força, conscients de la dificultat de l’enfrontament, però també coneixedors que sumar els tres punts a casa seria de vital importància per apropar-se a l'objectiu de la classificació. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla, a excepció del lesionat Matias Pascual. Completa la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Marco Rondina i Simone Brambilla.

 

Més notícies aquí