Local

Dos partits importants abans de l’aturada per la Copa Amèrica

El Barça visita la pista del Peñíscola en la propera jornada de lliga (dissabte, 20h, en directe Esport3 i RFEFTV) i la setmana que ve juga els vuitens de Copa a Torrejón contra Movistar Inter

Després de la derrota en la final de la Supercopa a Jaén diumenge passat contra Jimbee Cartagena (1-2), el Barça de Velasco ha tornat aquest dimecres als entrenaments per començar a preparar el proper partit de lliga, que serà dissabte a les 20h a Peníscola.

El calendari que ve

El calendari preveu només dos partits, el ja citat contra Peñíscola i els vuitens de Copa a la pista de Movistar Inter, dimarts que ve a les 21h (RFEFTV i Esport3), abans d’una aturada llarga de pràcticament un mes, fins al 14 de febrer, quan tornarà a arrancar la competició de lliga amb un Valdepeñas-Barça.

Els brasilers Pito, Matheus i Dyego, i el colombià Harrison estan convocats per disputar la Copa Amèrica entre el 2 i el 10 de febrer a Asunción, el Paraguai, amb quatre places en joc per al Mundial que es disputarà el proper mes de setembre a l’Uzbekistan. També tindran compromisos internacionals amistosos en aquestes dates els mundialistes espanyols i portuguesos.

Entrenament amb 13 jugadors

Per al partit contra el Peñíscola, Jesús Velasco compta amb els mateixos jugadors disponibles que a la Supercopa. Els futbolistes del filial Touré, Kokoro i el porter Martí continuen en dinàmica de primer equip. Les úniques baixes segures són les dels lesionats Catela, Yepes, Ferrao i Lozano, que ja s’entrena parcialment amb el grup i afronta la recta final de la recuperació de la lesió al genoll amb la intenció de tornar a competir a mitjans de febrer.

Més notícies aquí