Local

Barça - Olympiacos: Gran victòria europea al Palau (86-78)

Els homes de Roger Grimau aguanten l'envestida grega a l'últim quart i continuen sense perdre el 2024

Imbatibles al Palau Blaugrana. El Barça continua sense perdre el 2024 després d'haver aconseguit una gran victòria contra l'Olympiacos a l'Eurolliga (86-78). Els blaugranes han dominat durant gairebé tot el partit, han obert les diferències en el tercer quart i han evitat la insurrecció grega en el darrer per obtenir un nou triomf a la màxima competició europea. El feu culer segueix sent un fortí.

Inici blaugrana elèctric

En una gran nit europea al Palau, el Barça ha sortit amb intensitat i amb un bon joc de pilota. L'encert de Jabari Parker des de la línia de tres ha sigut clau per agafar una bona renda en els primers compassos, sent 11 punts dels 16 blaugranes del nord-americà (16-7, min. 5).

No et perdis els propers partits de Bàsquet al Palau
Viu el Barça de Bàsquet en directe.
Compra Entrades

Després del bon inici, els de Roger Grimau han perdut una mica l'efectivitat i això ho ha aprofitat l'Olympiacos per escurçar distàncies (23-20, min. 8), però el Barça ha pogut tancar el primer període amb un bon marge en l'electrònic (27-20).

Els grecs s'apropen

Tot i que la intensitat blaugrana ha continuat en els dos taulers, amb els culers capturant quatre rebots ofensius pràcticament consecutius, els grecs han sigut capaços de capgirar el marcador a les acaballes del segon quart, gràcies als bons percentatges en els llançaments de triples i els constants 2+1 (40-41, min. 19).

Malgrat això, un triple de Joel Parra, l'heroi de l'últim partit, en els últims segons de la primera part, ha permès al Barça marxar a vestidors per davant d'Olympiacos (44-41).

Tercer quart diferenciador

Els barcelonins han sortit a la represa amb la intenció de posar terra pel mig i ho han aconseguit en les primeres accions. Parker ha continuat emergint-se com el líder anotador blaugrana i jugadors com Satoransky, Brizuela i Kalinic han pogut connectar des del perímetre (56-47, min. 24).

Durant tot el tercer quart, el Barça ha sigut un mur en defensa i una piconadora en atac per obrir una gran escletxa en el marcador (69-54, min. 27). En gran part, gràcies a Willy Hernangómez, que s'ha fet fort a la pintura. Així, els blaugranes han marxat als darrers 10 minuts amb una bona diferència (75-63).

Aguanten l'envestida visitant

Olympiacos ha entrat a l'últim període amb força i buscant el cèrcol amb intensitat per apropar distàncies. Els visitants han anat retallant de mica en mica (77-73, min. 34), i d'ençà de l'aproximació grega, el marcador s'ha mogut amb comptagotes amb moltes errades en ambdós elencs.

En l'últim minut de joc, els homes de Roger Grimau han evitat la insurrecció grega amb una cistella de Kalinic i un triple de Satoransky per tancar el partit i emportar-se una nova victòria al Palau Blaugrana.