Local

Xavi: “Tenim moral i confiança per afrontar la final”

El tècnic del FC Barcelona s'ha mostrat content amb la victòria i ha destacat peces de la coralitat com Gündoğan, Pedri, Frenkie de Jong, Lamine Yamal o Sergi Roberto

Content i satisfet, però amb un punt d'autocrítica. Xavi Hernández ha radiografiat la victòria contra Osasuna amb notes positives i remarcant que el joc encara té un punt de millora. "Hem fet un partit seriós i estic content. Ens donarà confiança i moral per disputar la final contra el Reial Madrid. No hem fet una semifinal brillant, però ha estat bona", ha explicat. 

 

En aquesta victòria a Riad, el tècnic del FC Barcelona ha destacat diferents figures de l'equip. S'ha mostrat especialment somrient amb la tornada de Pedri: "Quan surt, tot s'aclareix". Ara bé, no només s'ha aturat en explicar el bon paper del migcampista canari. També ha enaltit les actuacions de Lamine Yamal, Gündoğan, Frenkie de Jong o Sergi Roberto.

"El Reial Madrid arriba molt fort. Intentarem dominar el partit i buscarem imposar la nostra personalitat. Volem que es vegi el nostre ADN en el Clàssic", ha indicat quan ha estat preguntat per al rival de la final. "Estem extramotivats per disputar la final contra el Madrid. Aquesta victòria contra Osasuna ens ha donat moral i confiança", ha afegit. 

Més notícies aquí