Local

El primer equip d’handbol torna a la feina el dilluns 15 de gener

Carlos Ortega comptarà amb cinc jugadors del primer equip

El Barça tornarà a la feina el 15 de gener. Els cinc jugadors disponibles del primer equip, Aitor Ariño, Blaz Janc, Pol Valera, Javi Rodríguez i Jaime Gallego, estan citats el proper dilluns a la Ciutat Esportiva per tornar a posar-se a les ordres de Carlos Ortega un cop superades les vacances de Nadal.

La primera setmana de preparació comptarà també amb la presència de Petar Cikusa i altres jugadors del filial per completar les sessions, que combinaran treball físic i treball de pista. Domen Makuc continua amb la seva recuperació a càrrec dels Serveis Mèdics del Club.

A més, els jugadors disponibles formaran part també d'alguna sessió grupal del Barça Atlètic, que ja haurà disputat aquest cap de setmana el seu primer partit de l'any.

El Barça anirà recuperant efectius a mesura que avanci l'Europeu que s'està disputant a Alemanya i el campionat Sud i Centre Americà, on hi són presents Thiagus Petrus i Haniel Langaro.

Els blaugranes obriran el segon tram de temporada el proper 3 de febrer, al Palau, en un duel d'alçada a la Lliga Plenitude Asobal. I és que el Barça rebrà el Bidasoa Irun, segon classificat a només dos punts dels catalans.

 

Més notícies aquí