Local

Celta Zorka Recalvi - Barça CBS: Partit clau a Galícia

Les jugadores d’Isaac Fernández s’enfronten a un rival directe en un partit clau per posar distància amb les seves competidores

El Barça CBS s’enfronta diumenge (12:30 hores) al Celta Zorka Recalvi, un rival directe de les blaugranes, que en cas de victòria posarien una distància de dos partits contra les gallegues. El tècnic blaugrana avisa de la dificultat del partit “ Serà un partit dur, a casa han tret partits importants i l’ambient serà maco.”

Les blaugranes venen d’un inici d’any amb bones sensacions,  una bona victòria a Gran Canària i un partit que es va escapar en l’últim quart la darrera setmana al Juan Carlos Navarro. És per això que Isaac Fernández veu l’equip preparat “Hem entrenat amb continuïtat que ens dona confiança i seguretat per a fer un bon partit.”

L’equip està concentrat en oferir la millor versió lluny del Juan Carlos Navarro i aconseguir posar terra pel mig amb les seves actuals perseguidores “Seria posar dos partits de marge i si és possible guanyar l’average” destaca Isaac Fernández.

Carol Guerrero destaca la bona dinàmica que s’està portant aquesta setmana, “Anirem a totes per fer un molt bon partit”. Destaca el paper de les noves companyes “S’han adaptat molt ràpid, tenen molta qualitat i ens poden aportar molt”.

Més notícies aquí