Local

La segona volta s’inicia amb un Clàssic

(17.00 hores, Esport3) Els blaugranes s’enfronten contra el Reus Deportiu Virginias en una de les pistes més complicades de la competició regular

Després del partidàs de la WSE Champions League que es va viure el passat dijous al Palau i que va acabar amb victòria del Barça per 3 a 1, aquest diumenge (17.00 hores, Esport3) els blaugranes disputaran el clàssic contra el Reus Deportiu Virginias, en una de les visites més complicades de la competició regular de la Parlem OK Lliga. El duel de la primera volta al Palau es va produir en la 1a jornada de la competició i va ser favorable als d’Edu Castro per 6 a 3. “És un clàssic, a la seva pista, malgrat els últims resultats estan jugant molt bé a hoquei, amb un joc molt coral, no només per les individualitats, tot l’engranatge que tenen per crear perill i haurem de fer un gran partit si volem treure el resultat endavant”, afirma el tècnic.

Un duel amb l’espectacle garantit

Un Barça que és líder amb 12 victòries i tan sols 1 empat, mentre que el conjunt reusenc, és sisè a la classificació i no guanya un partit des del passat 3 de desembre, tot i que compta amb una de les plantilles més potents, amb jugadors consagrats a la Parlem OK Lliga com Càndid Ballart sota pals i amb molta qualitat com Sergi Aragonès, Marc Julià o Martí Casas, entre d’altres. És per aquest motiu que el conjunt de Jordi García voldrà més que mai sumar els tres punts com a local, però els blaugranes intentaran impedir-ho per seguir en la bona dinàmica de resultats. Pau Bargalló ho té clar: “Hem de seguir amb el nostre model de joc. Allà sempre és difícil però tenim la personalitat, sabem què hem de fer i ho volem dur a terme”. Mentre que el tècnic blaugrana té clar que “sempre són molt competitius, més enllà de la situació que tinguin, treuen l’ADN del Reus, de lluitar, de defensar bé, de sortir al contraatac...seran perillosos i esperem que es vegi un gran partit”.

 

 

Els blaugranes, a buscar el 2 de 2 aquesta setmana

Els blaugranes s’han entrenat aquest dissabte al Palau després de gaudir d’un dia de descans després de l’esforç realitzat contra l’OC Barcelos i afronten el duel de la jornada 14 amb moltes ganes de seguir en la bona línia de joc i de resultats. Edu Castro podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la plantilla a excepció de Matias Pascual. Completarà la convocatòria el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel seran Ruben Fernández i Daniel Villar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Més notícies aquí