Local

Reus - Barça: El Clàssic és blaugrana (3-6)

Els d'Edu Castro comencen la segona volta de la OK Lliga amb un gran triomf contra els reusencs per seguir imbatuts

Després del partidàs de la WSE Champions League contra el Barcelos, el Barça d'hoquei patins ha sumat aquest diumenge una nova victòria. Aquest cop, en el Clàssic de la OK Lliga contra el Reus, en el primer partit de la segona volta, i que els d'Edu Castro s'han endut amb gols de Xavi Barroso, Pau Bargalló (x2), Ignacio Alabart, Sergi Panadero i João Rodrigues.

En una pista sempre difícil, la victòria permet als blaugrana sumar tres punts més en la classificació, continuar amb mà de ferro al capdavant de la classificació i mantenir-se invicte.

Remuntada blaugrana

S'ha viscut una primera part intensa, elèctrica i amb molt de ritme, en què el Barça ha hagut de remuntar. Perquè Martí Casas ha avançat el Reus quan només s'havien disputat uns minuts de partit (1-0, min 3) i això ha obligat els d'Edu Castro a remar a contracorrent.

Però la reacció culer ha estat contundent i, després de molts intents, han pogut marxar cap als vestidors per davant. Els artífex han estat Xavi Barroso (1-1, min 4), en primera instància, i Pau Bargalló, just sobre el descans quan ha rematat una acció de bola aturada (1-2, min 23). També Carles Grau, amb un parell d'intervencions de mèrit.

El Barça posa la directa

A la represa, el Barça ha insistit amb accions constants a la porteria de Càndid. João Rodrigues i fins i tot un pal d'Alabart han estat els primers avisos, però finalment ha estat Pau Bargalló, en una jugada embolicada dins l'àrea, qui ha pogut ampliar distàncies (1-3, min 33). I, a més, no ha trigat gaire en arribar el quart, perquè un xut potent d'Ignacio Alabart ha acabat per pujar en l'electrònic (1-4, min 36).

Tot i que el Reus no ha perdut la cara al partit, i Arnau Canal ha reduït diferències (2-4, min 38), Sergi Panadero ha tallat la reacció local amb un cinquè gol que, ara sí, ha refredat molt els ànims (2-5, min 42). João Rodrigues, amb un autèntic golàs impossible per a Càndid Ballart (2-6, min 47), ja ha acabat de sentenciar.

Perquè el gol final de Sergi Aragonès (3-6, min 50) no ha alterat el resultat per a un Barça que encara no sap què és perdre a la Lliga i continua sent un líder sòlid. El proper repte, contra el Voltregà, al Palau Blaugrana.

LA FITXA

REUS, 3

BARÇA, 6

Reus: Càndid Ballart, Sergi Aragonès, Maxi Oruste, Marc Julià, Martí Casas -cinc inicial- Joan Salvat, Diego Rojas, Arnau Canal, David Gelmà.

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso, João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Panadero, Marc Grau, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 1-0, Martí Casas (min 3). 1-1, Xavi Barroso (min 4). 1-2, Pau Bargalló (min 23). 1-3, Pau Bargalló (min 33). 1-4, Ignacio Alabart (min 36). 2-4, Arnau Canal (min 38). 2-5, Sergi Panadero (min 42). 2-6, João Rodrigues (min 47). 3-6, Sergi Aragonès (min 50).

Àrbitres: Ruben Fernández i Daniel Villar. Blava a Sergi Llorca. Faltes: 8-7