Local

Els possibles rivals del Barça als quarts de la Copa del Rei

Set equips de Primera acompanyaran el conjunt blaugrana al sorteig

Amb la victòria del Barça sobre Unionistas de Salamanca, els blaugranes s'ha assegurat la butlleta per als quarts de final. Així doncs, el combinat culer ja coneix els set possibles oponents per als quarts de final. El rival es coneixerà aquest divendres, a partir de les 13 hores. Sevilla, Athletic Club, Mallorca, Celta, Reial Societat, Girona i l'Atlètic de Madrid poden veure's les cares amb els de Xavi a quarts.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

El primer equip a classificar-se va ser el Sevilla en vèncer per 1-3 al Getafe. El mateix dimarts, una hora després, l'Athletic Club va derrotar per 2-0 l'Alabès al derbi basc dels vuitens. El Mallorca va completar la primera jornada dels vuitens amb una victòria per la mínima (0-1) sobre el Tenerife, en l'enfrontament insular.

Dimecres, el Celta de Rafa Benítez va fer els deures en superar el València per 1-3, mentre que la Reial Societat continua viva a les tres competicions després d'haver passat per sobre de l'Osasuna per 0-2. El Girona acompanyarà el Barça com a únics clubs catalans als quarts, en batre el Rayo Vallecano per 3-1.

Finalment, l'Atlètic de Madrid ha completat el sorteig en imposar-se al derbi madrileny per 4-2 amb pròrroga inclosa.

 

*Si no ho pots veure, fes clic aquí

Més notícies aquí