Local

Entrenament postpartit amb homenatge per a Frenkie de Jong

El neerlandès ha rebut una samarreta commemorativa després del seu partit 200 amb el Barça l'endemà de guanyar a Salamanca

El Barça va fer els deures a Salamanca superant l'eliminatòria dels vuitens de final de la Copa del Rei. No sense suspens, els blaugrana van ser capaços de remuntar el gol inicial dels salmantins i, gràcies a les dianes de Ferran, Kounde i Balde van segellar la seva presència entre els vuit millors equips de la competició del KO.

 

Després de tornar de Salamanca a la matinada, els blaugrana s'han tornat a exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en el clàssic entrenament postpartit, i ja amb la mirada posada en el partit d'aquest diumenge al Benito Villamarín contra el Betis.

Fes-te amb la samarreta de Frenkie De Jong!
Llueix la samarreta del migcampista holandès
COMPRA-LA ARA

Abans, però, hi ha hagut temps per a homenatjar Frenkie de Jong, que contra Unionistas i com a titular va disputar el seu partit número 200 amb el FC Barcelona, convertint-se en el sisè neerlandès de la història a aconseguir-ho. El migcampista ha rebut una samarreta commemorativa per a celebrar aquesta efemèride i s'ha fet una foto de familia amb els companys per tal d'immortalitzar el moment.

 

En l'entrenament d'aquest migdia hi han participat tots els futbolistes disponibles del primer equip i també  Astralaga, Kochen, M. Casadó, Marc Guiu, Cubarsí, H. Fort i Pau Víctor del Barça Atlètic.

 

Més notícies aquí