Local

Pau Cubarsí: "Ha estat la millor setmana de la meva vida"

El jove central culer s'ha mostrat molt satisfet després del seu debut a la Lliga amb el primer equip, en què va tenir una gran actuació contra el Betis

El planter del FC Barcelona està d'enhorabona, ja que ha aparegut un nou central. Es tracta de Pau Cubarsí, que va debutar contra l'Unionistas de Salamanca a la Copa i va ser titular en el partit de Lliga contra el Betis. 

 

I va tenir una gran actuació perquè, fins que va ser substituït al minut 81, es va mostrar molt solvent a l'eix de la defensa. "Estic molt content. Ha estat la millor setmana de la meva vida. Suposa molt poder debutar amb el primer equip del Barça, perquè sempre he estat culer i per a mi és un somni", ha dit Cubarsí en declaracions al web oficial del Club, el dia que, a més, ha fet 17 anys. 

"El dia abans de l'entrenament vaig veure que potser seria titular, però fins que Xavi no dona l'onze no ho vaig confirmar. Em vaig posar molt feliç", ha afegit, a banda d'explicar que "estava nerviós en l'inici, però a mesura que vaig agafar confiança vaig començar a deixar-me anar i ser jo mateix". Una central de present i molt de futur.

Més notícies aquí