Local

El Barça torna a Montjuïc 38 dies després

Els de Xavi Hernández pujaran a la muntanya màgica després de més d'un mes sense jugar a casa

El FC Barcelona torna a l'Estadi Olímpic Lluís Companys després de 38 dies sense disputar un partit a casa. Entre els duels de Lliga a domicili, la disputa de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita i les eliminatòries de la Copa del Rei (totes tres fora de casa), els blaugranes han estat més d'un mes sense trepitjar la muntanya màgica de Montjuïc. Precisament, des de la victòria contra l'Almeria el dimecres 20 de desembre de l'any passat. Així, els de Xavi Hernández disputaran la 22a jornada de la competició domèstica a casa contra el Vila-real aquest dissabte a les 18.30 hores.

Vols venir al FC Barcelona vs Villareal?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

Per encarar els darrers mesos de la temporada, el Barça necessitarà més que mai la seva afició. Després de rebre el conjunt castellonenc, els blaugranes tornaran a jugar a Montjuïc. En el partit corresponent a la 20a jornada de Lliga, ajornada per la disputa de la Supercopa, l'Osasuna visitarà Barcelona el pròxim dimecres 31 de gener a les 19.00 hores. A més, amb els vuitens de final de la Champions a l'horitzó i el partit de tornada contra el Nàpols el 12 de març a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, els aficionats culers seran clau per aconseguir els objectius restants.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

El primer dia de Vitor Roque davant la seva nova afició

El duel contra el Vila-real també es convertirà en el primer partit de Vitor Roque davant la seva nova afició, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Precisament, el 27 de gener farà un mes de la seva arribada a Barcelona. El davanter brasiler va aterrar a la Ciutat Comtal dos dies després de Nadal i va començar així el seu periple com a blaugrana. El seu debut es va produir en el triomf al camp del Las Palmas el 4 de gener, mentre que la seva presentació va ser l'endemà, el divendres 5. Ara, tindrà l'oportunitat de veure's les cares amb els seus nous aficionats.

Vine al Barça Fest!

Durant les hores prèvies al partit contra el Vila-real, podràs escalfar motors amb el Barça Fest. Quatre hores abans del duel, i al Poble Espanyol, a 15 minuts de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, podràs viure una combinació perfecta entre música, entreteniment i gastronomia, amb concerts i DJ Sessions i entreteniment i activitats per a tots els públics.

Més notícies aquí