Local

Xavi: "Hem d'estar orgullosos per com hem competit"

El tècnic ha volgut elogiar la feina feta pels joves, tot i que no ha amagat la seva decepció per no passar a les semifinals de la Copa

El FC Barcelona no ha pogut passar a les semifinals de la Copa del Rei. Ha caigut contra l'Athletic Club, a San Mamés, en un partit que s'ha decidit a la pròrroga. I, en roda de premsa, Xavi Hernández s'ha mostrat decebut, però també orgullós dels seus jugadors, especialment dels més joves, que han sortit a totes: "El sentiment que tinc és de decepció, perquè perdem un títol. I a més de la manera que perds, a la pròrroga. Però, per una altra banda, sento orgull pels joves, perquè han fer un partidàs".


Xavi ha recalcat que "l'escenari era molt complicat, ja que l'Athletic és un equip molt intens i agressiu, el més físic de la Lliga", però ha afegit: "Ens hem buidat. Hem d'estar orgullosos per com hem competit. Ens hem de quedar amb el fet que hem lluitat amb molta gent jove, però que no ha sortit. El Barça té futur i aquest és l'inici d'una generació important".

Per acabar, Xavi vol mirar endavant: "Hem de descansar bé, recuperar després de fer un esforç espectacular. L'equip s'aixecarà guanyant partits. Ara ens hem de focalitzar en la Lliga, i després vindrà la Champions".

Més notícies aquí