Local

El Fundació Barça viatja a Cadis per jugar la 2a Fase de LaLiga Genuine

El dissabte 3 i el diumenge 4 de febrer l’equip blaugrana es trobarà amb el Girona, el Tenerife i el Las Palmas a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz

Torna LaLiga Genuine i al Fundació Barça li toca viatjar a Cadis. A la ciutat andalusa, concretament a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz, es jugarà, aquest cap de setmana, la segona Fase d’una competició impulsada per la Fundación LaLiga amb l’objectiu de normalitzar la pràctica del futbol en les persones amb discapacitat intel·lectual. El Girona FC, el CD Tenerife EDI i la UD Las Palmas seran aquesta vegada els adversaris del Fundació Barça, dins del grup Inclusió.

En la primera fase, que es va jugar al Complex Esportiu Futbol Salou el mes de novembre passat, l’equip blaugrana van guanyar el Reus i el Saragossa i va perdre amb el Sevilla. A Cadis jugarà el primer partit el dissabte 3, a les 12 del migdia, amb el Girona. El mateix dissabte, a les 18.30 hores, es trobarà amb el Tenerife, i el diumenge 4, a les 12 hores, tancarà la seva participació en la 2a Fase de LaLiga Genuine davant el Las Palmas.

Tenerife i Getafe

La competició continuarà per al Fundació Barça Genuine, en la seva tercera fase, el cap de setmana del 13 i 14 d’abril, a la Ciudad Deportiva Javier Pérez de Tenerife. Finalment, el 8 i el 9 de juny, la Ciudad Deportiva Fernando Santos de la Parra de Getafe acollirà la quarta i última fase del torneig.

Aquesta és la sisena edició de LaLiga Genuine, la tercera en la qual hi serà present el Fundació Barça Genuine. En la seva primera participació, la temporada 2021/22, es va proclamar campió del grup Companyonia, mentre que el curs 2022/23 va obtenir una meritòria setena plaça, tot i formar part d’un grup d’una gran exigència física.

Més notícies aquí