Local

Xavi: "Aquest triomf ens reforça"

El tècnic blaugrana ha valorat molt positivament la victòria i el treball de l'equip en el partit contra l'Alabés

Després d'aconseguir la segona victòria consecutiva, Xavi Hernández ha marxat satisfet de Mendizorroza. Competir com ho ha fet l'equip en un duel exigent on l'Alabés ha sabut trobar els punts dèbils blaugranes, el combinat culer ha assolit tapar les mancances i sobreposar-se amb tres gols que han segellat el triomf barceloní. Xavi ha volgut destacar "la importància de la reacció" per aconseguir un resultat "tan positiu".

"Per fi, hem estat efectius"

Després de molts partits on els blaugranes han aconseguit generar, però no finalitzar les jugades, l'egarenc ha celebrat que, "per fi l'equip ha estat més efectiu". Amb el gol de Lewandowski l'equip s'ha fet fort i ha estat bé amb la pilota i sense". Una victòria que segons el tècnic "reforça a l'equip".

Ara bé, com en tots els partits, sempre hi ha coses a millorar. El terrassenc ha destacat que tot i ser un equip "madur i que ha sabut competir, s'ha concedit un gol". Malgrat quela diana en contra pot ser anecdòtic gràcies a la victòria i el resultat, Xavi ha remarcat que "aquests gols es poden evitar amb una falta prèvia".

Vols venir al FC Barcelona vs Granada CF?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Els jugadors, concentrats

L'entrenador culer també ha volgut elogiar el paper dels jugadors. Com ja va sent habitual, la jove perla blaugrana ha tornat a fer un partit excel·lent: "Lamine només te setze anys, té una gran humilitat i un talent excepcional", ha confessat l'egarenc.

També ha volgut recalcar el paper de Christensen en aquesta "nova posició" que ha adoptat en el partit: "Andreas ha estat molt còmode i agressiu. En ser defensa, ens ha donat més ordre, que ens faltava últimament. Un jugador més per al centre del camp".

Finalment, també ha tingut paraules per Vitor Roque a qui ha elogiat per marcar el seu segon gol blaugrana i on ha aprofitat per remarcar que el Club "recorrerem la targeta, és clar que és un error" que ha derivat en la seva expulsió al cap de pocs minuts d'entrar al terreny de joc.

Més notícies aquí