Local

El Brann, el rival de quarts de Champions

L’anada de l’eliminatòria es disputarà el 19 o 20 de març a Bergen i la tornada el 26 o 27 de març a Barcelona

El Brann serà el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest dimarts a Nyon en què les culers partien com a caps de sèrie per haver encapçalat el seu grup a la lligueta. L'anada de l'eliminatòria es disputarà el 19 o 20 de març a Bergen i la tornada a Barcelona, el dia 26 o 27 de març.

Vine al Barça - Brann de la Champions femenina!
Vols venir als Quarts de Final de la Women's Champions League? Viu el Barça de Futbol Femení en directe
Compra entrades

Les de Jonatan Giráldez hauran de vèncer en primera instància el combinat noruec i després l'Ajax o el Chelsea en semifinals si volen arribar per tercer any consecutiu a la final de la Champions League. Cal recordar que aquest any se celebrarà a San Mamés, Bilbao, el pròxim 25 de maig.

El Brann, un rival en potència

L'equip noruec va quedar segon en la fase de grups amb 13 punts, només un per darrere del Lyon (14). Durant aquesta fase de la competició, el combinat de Martin Peter Ho va aconseguir empatar a casa contra el conjunt francès (2-2), tota una mostra del seu potencial. A més, aspiren a un estil de joc similar al del club blaugrana. Les noruegues són, de fet, el 4t equip amb més possessió de pilota (58%).

També tenen un gran arsenal defensiu. En tota la primera fase només han encaixat 7 gols, dos més que les de Jonatan Giráldez.

El quadre final

En el sorteig també ha quedat configurat tot el quadre final de la màxima competició continental. Els enfrontaments entre el Benfica i el Lyon, l'Ajax i el Chelsea i el Hacken i el PSG completen els quarts de final.

En cas de passar de fase, el club blaugrana s'enfrontaria o a l'Ajax o el Chelsea en les semifinals. Aquest duel es disputaria el 20 i 21 d'abril (anada) i el 27 i 28 (tornada). L'altra semifinal es definiria amb els equips guanyadors dels duels entre el Benfica i el Lyon i el Hacken i el PSG.

"És un equip amb una proposta valenta"

Un cop s'ha conegut el rival, el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez ha valorat l'encreuament i ha destacat que el combinat noruec no serà un equip fàcil.

 

Més notícies aquí