Local

Un entrenament més a prop de tornar a casa

Els blaugrana completen la sessió de dijous amb el Barça-Granada de diumenge a les 21.00h en l'horitzó

Segueix la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per al primer equip. Els blaugrana van entrenar-se aquest dimecres per primera vegada aquesta setmana, i aquest dijous han seguit avançant en la preparació del partit de diumenge contra el Granada (21.00h).

 

Els culers tornaran a retrobar-se amb la seva afició a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. L'última vegada, els seguidors barcelonistes van poder celebrar una victòria alleugeridora contra l'Osasuna i ara, amb el triomf aconseguit a Vitòria, tothom vol el tres de tres.

Vols venir al FC Barcelona vs Granada CF?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

En tot cas, encara queden tres dies perquè rodi la pilota i, de moment, toca preparar el duel en les millors condicions, i per això s'han exercitat tots els jugadors disponibles del primer equip a més d'Unai Hernández, Pau Víctor, Héctor Fort, Pau Cubarsí, Marc Casadó i Mikayil Faye, del Barça Atlètic i els juvenils Quim Junyent i Brian Fariñas.

Dinar d'aniversari a la Ciutat Esportiva

Per acabar la jornada, aquest dijous després de l'entrenament tota la plantilla i el cos tècnic blaugrana ha dinat junta, en una barbacoa organitzada pel capità Sergi Roberto, que aquest dimecres va fer 32 anys. 

 

Més notícies aquí