Local

Barça - Centroporsche Firenze VH Forte: Motor blaugrana per certificar la primera plaça (6-0)

Els blaugranes s'han endut la victòria gràcies a imposar el seu ritme durant quasi tot el partit

Victòria blaugrana per amarrar la primera plaça de la fase de grups de la WSE Champions League. El motor barcelonista ha sigut més fiable en el Palau Blaugrana davant el Centroporsche Firenze VH Forte gràcies als doblets de João Rodrigues, Sergi Llorca i Marc Grau. D'aquesta manera, els d'Edu Castro han arribat a una de les primeres metes d'aquest torneig europeu: avançar com a líders als quarts de final. Quan falta una jornada per a la conclusió d'aquesta fase, els culers tenen un balanç de quatre victòries i un empat. 

Els culers premen l'accelerador

Igualtat. Així s'ha presentat el duel entre el FC Barcelona i el Centroporsche Firenze VH Forte. Catalans i italians s'han alternat les aproximacions. Sergi Fernández i Riccardo Gnata han negat les primeres alegries de la tarda. De porteria a porteria i de costat a costat, el domini s'ha alternat. El Forte dei Marmi ha perdonat i el Barça ha marcat, per partida doble. En un tancar i obrir d'ulls, els d'Edu Castro han posat el 2-0. Primer, João Rodrigues amb molta màgia i, després, Sergi Llorca amb qualitat.

Aquests dos gols han animat més als culers, que han posat una marxa més i han imposat el seu ritme. D'aquesta manera, els de Bertolucci han anat a rebuf. La insistència barcelonista als ferros visitants ha agafat forma de celebració. De nou, el 79 blaugrana ha estat l'autor del gol. Un 3-0 que ha arribat segons abans de la conclusió de la primera part. Un període que ha presenciat la superioritat local. 

Més distància blaugrana

Les extremitats del 10 blaugrana han negat les ganes de remuntada dels de la Toscana en les primeres patinades de segona meitat. Durant 10 minuts, l'electrònic s'ha mantingut en la quietud. Sergi Llorca s'ha encarregat de sacsejar-lo. El 44 ha firmat una gran jugada per servir una assistència sensacional a Marc Grau. Un 4-0 que ha aplanat el camí del Barça cap a la victòria, cap a passar la fase de grups de la Champions com a primer classificat. Amb aquest objectiu quasi a tocar, els d'Edu Castro no han premut el fre. Han continuat exhibint velocitat ofensiva. 

L'autoritat barcelonista mostrada fins al final ha tingut més premi. Una gran conducció i definició de Marc Grau ha posat 5-0. No ha estat el marcador final, ja que un dels jugadors amb més focus del partit, Sergi Llorca, ha escrit el 6-0 amb una impecable falta directa. Aquest triomf permet als d'Edu Castro apoderar-se matemàticament de la primera plaça del grup A de la WSE Champions League. Després d'aquesta victòria europea, toca canvi de xip. Aquest diumenge 11 de febrer (16.15 hores), el Barça visita el Poliesportiu Les Comes per jugar la Parlem OK Lliga contra l'Igualada Rigat HC. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 6
Centroporsche Firenze VH Forte, 0

Barça: Sergi Fernández, João Rodrigues, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Xavi Barroso -cinc inicial- Marc Grau, Sergi Llorca, Sergi Panadero i Eloi Cervera
Centroporsche Firenze VH Forte: Riccardo Gnata, Pedro Gil, Joan Galbas, Francesco Compagno i Francisco Ipiñazar -cinc inicial- Francesco Rossi, Gabriel Ambrosio i Elia Cinquini

Gols: 1-0, João Rodrigues (min 12); 2-0, Sergi Llorca (min 13); 3-0, João Rodrigues (min 24); 4-0, Marc Grau (min 35); 5-0, Marc Grau (min 49), 6-0, Sergi Llorca (falta directa) (min 50)

Àrbitres: Rui Torres i Porfírio Fernandes. Han amonestat amb targeta blava el visitant Gabriel Ambrosio (min 49). Faltes: 3-7. 

Més notícies aquí