Local

L'Athletic Club, el rival a les semifinals de la Copa de la Reina

L'eliminatòria serà a doble partit i la tornada es jugarà a l'Estadi Johan Cruyff

L'Athletic Club serà el rival del Barça Femení a les semifinals de la Copa de la Reina. El partit d'anada es disputarà el dijous 7 de març a les 21.00 h a Lezama, mentre que la tornada serà la setmana següent, el dijous 14 de març, a les 21.00 h, a l'Estadi Johan Cruyff.

Vine al Barça-Athletic de semifinals de Copa de la Reina!
Gaudeix del partit de tornada de les semifinals, on les blaugrana buscaran assegurar la seva presència a la final de Copa!
COMPRA LES ENTRADES

El conjunt que entrena David Aznar va superar en els quarts de final el Costa Adeje Tenerife als penals, després de l'1-1 del temps reglamentari i la pròrroga. Pel que fa al Barça, les de Jonatan Giráldez van vèncer per 8-0 el Sevilla CF en els quarts de final en un partit espectacular de les blaugranes.

Cal recordar que, en cas de classificació, la final de la Copa de la Reina es disputarà el 18 de maig en una seu encara per determinar.

El record de les semis del 2018

Cal anar fins al 2018 per trobar el darrer precedent en unes semifinals de la Copa de la Reina contra l'Athletic Club. Va ser a Reus, a partit únic, en un duel d'infart. Després del 2-2 que van deixar els 90 minuts i la pròrroga, Sandra Paños es va convertir en heroïna en una tanda de penals d'infart (3-4) que va acabar per classificar les culers per a la gran final.

 

Més notícies aquí