Local

Punt final a una ratxa històrica com a locals

Des del primer partit oficial, les blaugranes no havien deixat escapar cap punt acumulant 79 victòries consecutives a l'Estadi Johan Cruyff

Una rere l'altre. Des del setembre del 2019, en el duel contra el Tacón, l'Estadi Joahn Cruyff només vivia victòries i més victòries. I és que des de la disputa del primer partit oficial, les blaugranes no havien deixat escapar cap punt en el temple blaugrana.

L'empat contra el combinat valencià (1-1) va posar fi a una ratxa històrica. Després de 79 partits, en el 80è va arribar el primer empat com a local. El Llevant va aconseguir el que cap equip rival havia aconseguit fins ara: arrabassar punts a les blaugranes com a locals.

La fi d'un rècord que deixa unes xifres per a la història, en 80 duels les de Jonatan Giráldez han sumat 79 victòries, 1 empat, 410 gols a favor i tan sols 27 en contra.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

Cinc anys de l'última derrota

Per trobar un partit anterior sense victòria catalana ens hem de remuntar al 13 de febrer del 2019, quan l'Sporting de Huelva va assaltar el Miniestadi (2-3). Quatre anys després, les culers han tornat a deixar escapar punts davant d'una versió millorada del Llevant respecte al duel de la final de la Supercopa.

El líder va ser incapaç d'imposar-se contra el conjunt granota, però l'Estadi Johan Cruyff encara no coneix la derrota. Passi el que passi d'ara endavant, el Barça Femení posa punt final a una ratxa històrica que ja ningú els hi podrà arrabassar.

 

 

Més notícies aquí