Local

Entrenament de recuperació després de tornar de Nàpols

L'endemà del duel europeu al sud d'Itàlia, els blaugrana tornen a la feina, ja a Barcelona, pensant en el partit de dissabte contra el Getafe

El FC Barcelona va tornar de matinada de Nàpols, on va empatar a un en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions, i aquest migdia de dijous, els culers ja s'han exercitat a la Ciutat Esportiva, en un entrenament de recuperació i compensació que s'ha dut a terme al camp Tito Vilanova.

Un entrenament que també ha servit per començar a preparar el partit de Lliga d'aquest cap de setmana contra el Getafe, el dissabte a partir de les 16.15h. En aquest entrenament, a banda dels futbolistes del primer equip disponibles, també s'han entrenat Kochen, Marc Casadó, Marc Guiu, Cubarsí i Héctor Fort del Barça Atlètic.

Vols venir al FC Barcelona vs Getafe CF?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra Entrades

Ha estat el penúltim entrenament abans del partit, ja que el divendres també s'exerciten a les 11.00h, on tocarà ultimar els preparatius per a poder tornar a guanyar a casa després del frustrant empat contra el Granada (3-3) en l'últim partit a Montjuïc.

 

Més notícies aquí