Local

Barça Atlètic – CyD Leonesa: Enfrontament directe al Johan Cruyff

(18 hores, Esport3 i FEF TV) Un filial blaugrana immers en una molt bona dinàmica de joc i resultats rep el conjunt lleonès, amb qui empata a 41 punts en la zona alta de la classificació

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (18 hores) un duel directe en la zona alta de la classificació contra la Cultural y Deportiva Leonesa. És el partit corresponent a la jornada 25 del grup 1 de Primera Federació, en el qual el filial blaugrana buscarà mantenir la bona dinàmica de joc i resultat que viu en les darreres setmanes.

Mateixos punts; ratxes oposades

Culers i lleonesos estan empatats a 41 punts en la classificació, i ocupen la cinquena i la sisena posició respectivament. Tot i la igualtat en la taula, els dos equips viuen estats de forma oposats. I és que el conjunt dirigit per Rafa Márquez encadena cinc jornades sense perdre, amb quatre victòries i un empat. En canvi, la ratxa de la CyD Leonesa en les últimes cinc setmanes és de quatre empats i una derrota.

En la prèvia del partit, el tècnic de Rafa Márquez va destacar la solidesa defensiva de la CyD Leonesa: “És un equip fort, té bona pilota aturada, està ben treballat i encaixa pocs gols”. Davant d’això, Rafa Márquez comentava que “primer hem de mantenir la nostra idea de joc, tenint la possessió, i crear quantes més ocasions millor”.

En el duel de la primera volta, disputat el 18 de novembre, el resultat va ser favorable al conjunt lleonès per 3-1, però Márquez va afirmar que “els dos equips han evolucionat molt, serà un partit totalment diferent”.

Torna Aleix Garrido; Pelayo, baixa

Rafa Márquez disposarà de 19 jugadors per al partit d’aquest diumenge. La principal novetat en la convocatòria és Aleix Garrido, que es va perdre l’últim partit per una lesió al soli de la cama dreta. Per contra, Pelayo serà baixa per al partit per unes molèsties al múscul semimembranós de la cama esquerra.

Tampoc estarà disponible Moha Moukhliss, que complirà un partit de sanció per acumulació de grogues. Cal recordar que el Barça Atlètic manté les baixes per lesió de Trilli, Ángel Alarcón, Iker Goujon, Biel Vicens i d'un Pocho que aquesta setmana ha tornat a entrenar-se amb el grup per continuar amb el seu procés de recuperació.

Qui sí que han pogut entrar en la llista de convocats són els juvenils Marc Guiu i Héctor Fort, presents aquest dissabte en la victòria del primer equip contra el Getafe a Montjuïc (4-0).

Amb tot això, la convocatòria està formada pels següents 19 jugadors: Astralaga, Marc Vidal, Gerard Martín, Mbacke, Sergi Domínguez, Marc Casadó, Percan, Aleix Garrido, Cuéllar, Mikayil, Edu Sánchez, Pau Víctor, Unai, Darvich, Naim, Pau Prim, Bernal, Marc Guiu i Héctor Fort.

Més notícies aquí