Local

Segueix la preparació per a visitar la Catedral

Els blaugrana continuen en la posada a punt per a visitar San Mamés i enfrontar-se l'Athletic Club aquest diumenge a les 21.00h

No s'atura l'activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça no frena en la seva preparació de cara al partit d'aquest diumenge, a les 21.00h, a l'estadi de San Mamés. La casa de l'Athletic Club, coneguda popularment com la Catedral, serà l'escenari del gran partit de la jornada, amb la visita dels blaugrana.

Per això, els culers s'han exercitat en aquesta sessió del 29 de febrer on hi han participat, a banda de tots els jugadors disponibles del primer equip, Kochen, Cubarsí, H. Fort, Marc Guiu, M. Casadó, Mbacke, Mikayil, Sergi Domínguez i Pau Víctor del Barça Atlètic.

No et perdis els propers partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
Vine a veure el Barça de futbol masculí en directe.
Compra la teva entrada ara!

Tots ells per arribar en les millors condicions per jugar contra un rival que, avui mateix, disputa al mateix San Mamés la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid. Així, quan el Barça salti a la gespa de la Catedral, potser ho fa contra un finalista de la Copa o contra un equip amb l'orgull tocat després de quedar-se'n a les portes.

 

Més notícies aquí