Local

Barça Academy Aichi, nova acadèmia al Japó

Amb la inauguració de la Barça Academy a Aichi ja són sis les que el Club té al país asiàtic després de les de Fukuoka, Katsushika, Nara, Yokohama i Hiroshima

Amb la suma de la nova acadèmia de la Barça Academy Aichi, el Japó ja suma sis Barça Academy i es converteix en el segon país amb més acadèmies del Barça al món després dels Estats Units, que en té set. D’aquesta manera, l’aposta de la Barça Academy segueix sumant esforços en un dels països estratègics per al Club i on el futbol és un dels esports més populars entre els seus habitants. 

Aquesta acadèmia donarà servei a la prefectura d'Aichi i estarà localitzada a la ciutat de Nagoya, que té una població de 2,3 milions de persones i comptarà amb tres seus (Seto, Toyokawa i Nisshin). L’obertura de la sisena seu japonesa serà el proper mes d’abril. 

Forta implantació blaugrana

Les Barça Academies al Japó sumen més de 1.500 nens i nenes que juguen i aprenen a jugar a futbol amb l’estil Barça cada any. A més, durant la temporada el Club organitza més de 30 campus arreu del país amb la presència de més de 1.000 nens que miren de perfeccionar el seu estil de futbol. 

Més notícies aquí