Local

Xavi: "Estem preparats per a competir el dimarts"

L'entrenador culer s'ha mostrat content amb la tercera porteria a zero seguida justa abans d'sfrontar un partit més que vital a la Champions

Xavi Hernández no ha pogut veure la victòria dels seus des de la banqueta, després de veure la cinquena groga de la temporada a San Mamés, però després de seguir el partit des d'una sala habilitada, ha expressat les seves impressions del partit a la sala de premsa.

 

El tècnic blaugrana ha tret pit després de la tercera porteria a zero seguida, argumentant que "estem molt bé en defensa. En els tres partits que no encaixem ens generen molt poc, i això és molt positiu." Moltes de les preguntes han anat dirigides al gran partit de Pau Cubarsí i Lamine Yamal, decisius en les dues àrees, i Xavi ha assegurat que "destaquen perquè són diferencials. Cubarsí juga amb una jerarquia de veterà. Avui tenia dues torres davant, com Muriqi i Larin, i no ha perdut cap duel, amb 17 anys, és espectacular. I Lamine, sense fer el seu millor partit de la temporada, ens marca la diferència. Estem davant dos futbolistes que poden marcar una època al Club, però no vol dir que la resta hagin jugat malament", ha remarcat, sobre el partit de veterans. "Gundogan o Iñigo Martínez han fet un gran partit", ha certificat.

Vols venir al FC Barcelona vs Napoli?
Aconsegueix ara les teves entrades.
Compra entrades

Xavi, preguntat per com arriba l'equip al duel de dimarts contra el Nàpols, ha remarcat que "serà un altre partit. El Nàpols no fa servir una línia de cinc, com el Mallorca. No es pot comparar, l'escenari és diferent, però el nivell d'activació i competitivitat que tenim és bo. Estem preparats per a competir el dimarts. Veig l'equip bé i solvent, hem guanyat en equilibri, i en Champions penalitza moltíssim encaixar gol. Avui, era un rival molt difícil", ha valorat.

Tornant a la Lliga, també ha argumentat que "és important posar pressió als rivals. Ara mateix estem segons i és una bona notícia, i a cinc del Madrid, provisionalment. Almenys el nostre deure ja està fet". Ara, queda canviar el xip i posar-se en mode Champions, per a què el partit de dimarts contra el Nàpols no sigui l'últim de al temporada.

Més notícies aquí