Local

Lamine Yamal, entrevista i portada del número 119 de la REVISTA BARÇA

El davanter i Cubarsí, dos joves futbolistes formats a la Masia que enlluernen el món, parlen en exclusiva per als mitjans del Club. Ricky Rubio, Vitor Roque i Carlos Ortega són també protagonistes d’una edició que recull noves imatges de com serà el futur Spotify Camp Nou

‘Es menja el món’ clama la portada del número 119 de la REVISTA BARÇA, amb la imatge de Lamine Yamal. El jove extrem, de només 16 anys, i el seu company Pau Cubarsí, de 17, han aparegut amb força aquesta temporada en el primer equip del Barça, en una nova mostra de la grandesa de la Masia. Tots dos parlen en exclusiva per als mitjans del Club i són protagonistes també de l’anàlisi futbolística d’Àlex Delmàs, juntament amb Marc Guiu i Héctor Fort. Les pàgines dedicades al primer equip masculí també ofereixen una entrevista amb Vitor Roque, que es mostra segur de convertir-se en un futbolista important en el futur, i una peça dedicada als 400 partits de Marc-André Ter Stegen.

La REVISTA BARÇA ofereix, per altra banda, en exclusiva, noves imatges del futur Spotify Camp Nou. Una col·lecció de renders que ajudaran a imaginar com serà l’estadi del FC Barcelona un cop estigui acabat. L’afició culer gaudirà, de ben segur, amb aquestes imatges.

Ricky, Ortega i el Centre d’Excel·lència

Després d’obrir-se en canal per explicar, amb valentía i humilitat, els problemes que el van apartar del bàsquet l’estiu passat, Ricky Rubio és alguna cosa més que un esportista. Ha triat el Barça per tornar a les pistes perquè no hi ha un lloc millor per a ell, al costat dels seus amics Roger Grimau, Juan Carlos Navarro i Victor Sada. En les pàgines que li dedica la REVISTA BARÇA es pot llegir un emotiu text signat per un altre dels seus amics, Jordi Trias, per aproximar-se una mica més a la figura d’aquest esportista exemplar.

El futbol femení blaugrana es fa present amb les iniciadores de l’equip i amb dues futbolistes, la solidària Irene Paredes i la premiada Aitana Bonmatí. Pel que fa al handbol, entrevistem el tècnic, Carlos Ortega, mentre que l’esperat retorn de Sergio Lozano i l’adèu de Ferrao són els temes dedicats al futsal, i la Copa Intercontinental guanyada a l’Argentina ocupa les pàgines de l’hoquei patins.

El Centre d’Excel·lència Esportiva del FC Barcelona mereix l’editorial d’aquest número de la REVISTA BARÇA, a més d’un informe dels esportistes que han debutat aquesta temporada en els primers equips blaugrana després de passar pel programa Barça Talents. Per altra banda, la publicació recull un interessant reportatge sobre el dia de la col·locació de la primera pedra del Camp Nou, el 28 de març de 1954, ara que s’acompleixen 70 anys.

En l’àmbit corporatiu, la planta de tractament de residus en els terrenys del Miniestadi és protagonista a les pàgines dedicades a l’Espai Barça. Aixímateix, posem el focus en la feina de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, que es prepara per al canvi digital que suposarà la posada en marxa, precisament, de l’Espai Barça. Finalment, fem una mirada l’Sports Tomorrow Congres, al nou acord del Club amb Cupra i a ‘Barça One’ la nova plataforma d’streaming del FC Barcelona.

Més notícies aquí