Local

Tres hores de viatge per entrenar-se

Un nen de la Barça Academy Chicago recorre sis hores entre anada i tornada per poder entrenar-se amb els seus companys

La Barça Academy Chicago té el seu propi Xavi Hernández, però en aquest cas no és l’entrenador del primer equip sinó un jugador d’onze anys que fa tot el que pot per convertir-se en el millor jugador possible gràcies als mètodes d’entrenament dels entrenadors de la Barça Academy. 

En Xavi i la seva família fan un gran esforç ja que emprenen un viatge de tres hores per participar en els entrenaments de la Barça Academy Chicago. A més del llarg trajecte, han de demanar un permís especial a l'escola i marxar abans de classe per a poder arribar a temps. La seva presència, els sacrificis que estan disposats a fer per a contribuir a l'equip i perquè el seu fill creixi com a jugador, són testimoni del talent esportiu però també del coratge emprat.

Sis hores de viatge per entrenar-se

Aquest trajecte fa augmentar encara més el valor de l'aprenentatge i de l'esperit de superació que mostra el noi. Tots els sacrificis comporten un esforç, però a la llarga això es convertirà en una recompensa que el Xavi i el seus pares estan disposats a fer per tal de seguir creixent amb el model Barça com a referència. 

Incansable, apassionat, dedicat, compromès són alguns dels adjectius que poden descriure en Xavi. Ell és un clar exemple de com la passió envers el futbol i la consistència poden superar els obstacles físics, fent que aquest viatge de 3 hores sigui molt més que una simple ruta al GPS: és un camí cap a l'excel·lència esportiva.

Més notícies aquí