Local

El FC Barcelona, primer Club de la Lliga en estrenar compte a BeReal

El canal neix com a part de l’aposta del Club per connectar amb les noves audiències dins d’una plataforma que promou la creació de continguts espontanis del dia a dia

El FC Barcelona continua sent pioner al món de les xarxes socials. El Club ha estrenat el seu compte a BeReal, la plataforma nascuda el 2020 que promou els continguts generats de manera més ‘real’ i espontània, i s’ha convertit en el primer Club de la Lliga espanyola en tenir-hi un compte.

D’aquesta manera, el FC Barcelona manté la seva aposta digital de connectar amb les noves audiències a través dels continguts d’entreteniment, que des de la creació de l’àrea de Barça Identity potencia la marca Barça als seus canals digitals. 

Més de 500 milions de seguidors a les xarxes 

En aquest cas, a BeReal el FC Barcelona impulsarà continguts d’un caràcter més natural i proper, en consonància amb la naturalesa pròpia de la plataforma, que té com a tret principal la publicació d’imatges sense editar i sense filtres en el moment en què la plataforma t’avisa, quan només hi ha dos minuts per crear el contingut i publicar-lo. BeReal compta amb 25 milions d’usuaris diaris, un 70% dels quals tenen entre 14 i 24 anys.

Cal recordar que el FC Barcelona ja compta amb més de 500 milions de seguidors a les seves xarxes socials, sent Instagram la plataforma amb més followers de totes (126 milions només en el compte global).

Més notícies aquí