Local

L’STAR PASS del Barça Femení també s’estrena a Champions, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Presenciar l’arribada de les jugadores de la manera més exclusiva o una foto a la gespa abans d’obrir portes són algunes de les experiències que podran viure un grup reduït d’afortunats i afortunades, ara a Montjuïc

L’STAR PASS és l’experiència VIP que ja es va estrenar en l’últim partit de Lliga F a l’Estadi Johan Cruyff, el 13 d’abril passat, i que ja des de fa anys està disponible per a partits del primer equip de futbol i de bàsquet masculins.

Ja tens el teu STAR PASS?
Viuràs una experiència única i exclusiva que et permetrà veure les blaugranes tan a prop com sempre havies somiat
NO DUBTIS

Aquesta experiència exclusiva s’estrena ara a la UEFA Women’s Champions League amb el Femení a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en un dels partits més especials de la temporada, l’anada de semifinals contra el Chelsea.  2 h 45 min abans de l’inici del partit -10.45 h en el cas d’aquest partit-, els aficionats i aficionades que disposin d’aquest passi podran fer-se una foto a la gespa abans d’obrir les portes de l’estadi, que s’enduran com a record en format de fotografia Polaroid; també rebran un Welcome Pack i, a l’espai STAR PASS, disposaran d’un welcome food & drink. A l’arribada de les jugadores a l’estadi, els afortunats i afortunades viuran l’experiència en primera persona i accediran a un breu meet&greet amb elles. Un cop s’obrin les portes de l’Estadi Olímpic, el personal indicarà com continuar experimentant aquesta cita VIP.

Només per a un grup reduït d’afortunats i afortunades

Podran adquirir l’STAR PASS únicament aquelles persones que ja disposin d’entrada per al partit, amb un aforament màxim de 42 pax.

Més notícies aquí