Local

Madrid Chamberí – CV Barça (2-3): Campiones i a primera

Les blaugranes tanquen un cap de setmana perfecte a Cartagena aconseguint l’ascens i el títol de lliga

A l’últim set i amb una final  molt igualada, el CV Barça s’ha emportat la final de Cartagena al imposar-se per 2-3 al Madrid Chamberí. Les blaugranes tanquen així una fase final perfecte i assoleixen l’ascens a la Lliga Iberdrola.

Una Fase Final excel·lent

El vòlei femení blaugrana va arribar a la Fase Final de Cartagena després d’acabar en primera posició la fase regular. A la ciutat murciana, les blaugranes van signar una fase de grups impecable, enduent-se els dos partits davant el Zalaeta i el FC Cartagena Algar Surmenor per 3-1. A la semifinal, l’equip va mantenir el ritme i es va imposar al CVS U Energía Sóller també per 3-1, assolint així la final i alhora l’ascens directe a Lliga Iberdrola.

Campiones de la Superlliga Femenina 2

Amb l’ascens assegurat amb la plaça a la final, les blaugranes només tenien que lluitar pel campionat.

El partit no podia començar millor per a les jugadores d’Adrián Fiorenza, 22-25 i primer set de la final. Però l’igualtat del primer període s’ha mantingut durant tot el duel. El segon ha estat per les madrilenyes, i el tercer novament per les blaugranes. En el quart període, el Madrid Chamberí ha aconseguit forçar el cinquè set per desempatar la final.

Amb 13-15 per les blaugranes, l’equip s’ha endut el títol de la Superlliga Femenina 2 per segon any consecutiu, en una fase final per emmarcar on Elia Rodríguez ha estat anomenada MVP del partit.

Més notícies aquí