Local

El Barça Femení es fa la foto oficial abans d'un final de temporada que pot ser històric

A les portes de les finals de la Copa de la Reina i de la Champions League, s'ha immortalitzat un equip que en unes setmanes pot ser història del futbol

El Barça Femení és a les portes d'un final de temporada que pot convertir-lo en un equip històric. Després de guanyar la Supercopa d'Espanya i assolir el campionat de Lliga amb quatre jornades d'antelació, han completat el 50% d'un objectiu molt ambiciós: guanyar quatre títols en una mateixa temporada. Un fet inèdit i que, a les portes de les finals de la Copa de la Reina (18 de maig) i de la desitjada Champions (25 de maig), bé mereixia immortalitzar-ho amb una foto oficial.

No et perdis els propers partits del Barça femení!
Viu el Barça de Futbol Femení en directe.
Compra entrades

I ho ha fet amb la presència del president Joan Laporta, el directiu responsable del Barça Femení, Xavi Puig, a més dels membres de la comissió esportiva i del director esportiu de l'equip, Marc Vivés. Aquesta ha tingut lloc a l'estadi Johan Cruyff, abans de l'entrenament de l'equip la vigília de rebre l'Athletic Club, en un partit que servirà també per rebre el trofeu de Campiones de Lliga i lliurar-lo també a l'afició, sempre present en tots els èxits de l'equip.

Tot i que l'equip ja es va fer una foto al principi de la temporada, s'ha volgut repetir amb tota la plantilla actual, després de patir algun canvi i abans d'aquest tram decisiu del curs amb la final de Copa a La Romareda de Saragossa contra la Reial Societat i la de la Champions a San Mamés contra el Lió a l'horitzó.

Més notícies aquí